Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Trasa Warszawa-Władysławowo.

Jak dojechać najszybciej z Wawki do Władka? Jadę w piątek po pracy i nie chciałbym być tam na 1:00 w nocy. Dylemat jest taki, bo mam dwie opcje. Problem dochodzi, bo muszę zgarnąć z trasy jedną osobę (Pasłęk).

1. Do Płońska -> Grudziądz -> A1 -> Gdańsk -> dalej wiadomo (osoba dojedzie sobie do Gdańska pociągiem na 21:00)
    2. Przez Płońsk prosto na Elbląg. (Tu wiadomo, osoba poczeka sobie spokojnie na mnie w Pasłęku)

Targeo pokazuje, że trasa z A1 jest ok. 2h krótsza. Jak to wychodzi w praktyce? Ktoś wie?

Domyślnie

O ile od wczesnej wiosny coś się nie zmieniło, to mi trasa przez Toruń zajmowała w praktyce krócej między pół godziny do godziny (Wawa-Gdynia). Ino drożej.
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    O ile od wczesnej wiosny coś się nie zmieniło, to mi trasa przez Toruń zajmowała w praktyce krócej między pół godziny do godziny (Wawa-Gdynia). Ino drożej.

Popieram, przez Toruń, albo przez Grudziądz no chyba że coś się zmieniło na trasie przez Elbląg. Ostatnio jak jechałem to była masakra, same wjazdy/wyjazdy z budowy i ograniczenia do 40-50-60, a przy nich fotoradary.

Domyślnie

Ok dzięki, to chyba mi wystarczy. Ja ostatni raz jechałem rok temu na Elbląg i niby roboty były, ale czas wyszedł w miarę normalny.

Domyślnie

A nie potrzebujesz towarzystwa na drogę?

Domyślnie

Chcesz się zabrać do któregoś miasta? Towarzystwo będzie przednie (nawet i dosłownie), miejsca są (z tyłu)

Domyślnie

Ano chętnie odwiedzę nadmorskie rejony, potrzebne byłyby 2 miejsca, często tam kursujesz?

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

W minionym roku w wakacje wątek był, poszukaj w moich postach.
    NA dzień dzisiejszy: chyba w piątek możesz wskoczyć na siódemkę, chłopaki z budowy powinni się zbierać na fajrant do domków albo ...
    ... Autostradą - tak sobie w sumie szybko ale najpierw trzeba do niej dojechać albo, tak jak jeżdżę ja ...
    ... do Mławy normalnie a dalej przez Iłowo, Działdowo, Lubawę, Iławę, Malbork, Tczew i dalej to już Obwodnica Trójmiasta. W sumie w miarę szybko (było kiedyś teraz trochę wielkogabarytowych z GPSami próbuje sie wpychać no i za Suszem trzeba uważać na odcinek z dziurami - prostowanie felg)
    Ja osobiście w dzień jade ta trasa, w nocy nie kombinuję i zasuwam siódemką.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-06-2011 o 15:46 Powód: orto. ("zasówam")
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

W ubiegłą niedzielę rano wracałem z Elbląga "7".
    Pace przy budowie trwają mimo weekendu. Przed 8 rano w niedzielę pracowały już spychacze i jeździły wywrotki.
    Mimo tego jechałem krótko jak na tę trasę (3,5 h do Nowego Dworu Maz.) bo ruch na samej trasie o tej porze był niewielki.
    W piątek wieczorem (wyjazdy z w-wki nad morze + ciężarówki) sobie tej trasy nie wyobrażam. Może być masakra.
    Jest dużo objazdów i zwężeń.
    pozdrawiam, Piotr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów