Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Katarzyna

Domyślnie

jacek.gold za "buraczane odzywki" przepraszam, poniosło mnie. Co do zdjęć nie pokazuję, bo nie mam co pokazać. Uczę i jeszcze długa droga przede mną, a nie chcę narażać się na kontry typu "krytykujesz moje a sam masz do dupy"
    Koniec offtopa.
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za szczerość. Zdjęcie to zostało zrobione niedługo po zakupie aparatu, gdy jeszcze nie analizowałem tak dokładnie wszystkiego co składa się na dobrą fotografię. Pstryknięte zostało przeze mnie z czystej chęci uchwycenia momentu, który wydał mi się ciekawy. Niestety ze względu na ciasne pomieszczenie, jasne okno, dosyć długi obiektyw (bodajże Helios 58mm), brak jakiejkolwiek zewnętrznej lampy efekt wyszedł jak widać. Niemniej jednak wydawało mi się, że zdjęcie ma w sobie jakiś ciekawy pierwiastek. Po Waszych komentarzach rzeczywiście zaczynam wyraźniej dostrzegać braki (szczególnie to tragiczne kadrowanie).
    Dziękuję również za motywacyjne wpisy. Staram się czytać fora fotograficzne, książki, analizować "dobre" zdjęcia. Niestety mimo moich wysiłków droga jest długa i wyboista...
    Przepraszam wszystkich, których zmysł estetyczny został przeze mnie brutalnie zgwałcony i obiecuję poprawę
    Nikon D40 -> D90, Nikkormat EL2 + S18-35/1.8 + 35/1.8 + 18-55 II + 80-200 f/4.5 + Orestor 2.8/100 + Series E 100mm f/2.8

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów