Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Komunia - plener

Byłem zaproszony na komunię jako wujek, więc zabrałem aparat.
    Przesympatyczna Oliwka świetnie współpracowała, ale jako amator nie do końca potrafiłem wykorzystać ten potencjał.
    Zapraszam do komentowania.
    Efekty poniżej:
    1.
    2.
    3.
    4
    5.
    6
    7

Mariusz

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się 1 i 4. Masz może jakies zdjęcie z większą przestrzenią? Pytam bo prawie wszystkie podobnie ciachane.
    Pamiątka z komunii jak znalazł.
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mtu Zobacz posta
    Byłem zaproszony na komunię jako wujek, więc zabrałem aparat.
    wyzywają na wujków że zdjęcia na weselach robią itp .. a tu jak na wujka z aparatem całkiem spoko
    jedynka naj
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Jakoś łatwiej mi robić takie kadry, bo mniej elementów, które trzeba kontrolować...
    Dodam jeszcze jedno, taki bonus

Domyślnie

Jak dla mnie 1 i 2,choć na 2 cera chyba za żółta albo z monitorem coś mam
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomek Konopka Zobacz posta
    wyzywają na wujków że zdjęcia na weselach robią itp .. a tu jak na wujka z aparatem całkiem spoko
    jedynka naj
    Bo to są forumowi wujkowie, wychowani na wiedzy teoretycznej (i zdjęciach) zdobytej od bardziej doświadczonych Kolegów z branży, chętnie dzielących się Swoją wiedzą i doświadczeniem.

Domyślnie

Jeszcze jak się tacy wujkowie nie ładują zawodowcom wynajętym do pracy to już jest nieźle. Staram się nie ładować

Domyślnie

fakt, widać że modeleczka potencjał posiada.
    dla mnie bonus najs
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Widać, wujek, że robisz w glamurze i się tu nie kryguj, że przypadkiem. Mówię to bez złośliwości. Zdjęcia pierwsza klasa. Panujesz nad każdym elementem: światłem, głębią ostrości, kadrem. Może troszkę brak spontaniczności, stąd to skojarzenie z glamour.
    Pozdrawiam. I oby takich wujków więcej dzieci miały.
    sprzęt: fotografuję sercem

Uprawnienia umieszczania postów