Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Fajny ten Picture Project Upgrade do 1,5

Nie spotkałem sie na forum żeby ktoś wspomniał, że na nikon.com można pobrać upgrade do wersji 1,5 - więc jeśli ktoś nie ma - to warto to ściągnąć. Ma pare opcji dodanych i wydaje sie że juz tak nie niszczy zdjęcia jak poprzednik przy doostrzaniu.
    CMEHA-8M, Plecak z wojska, czapka z wełny.
    Idę robić zdjęcia. Resztę mam w ... D ... 300.

Domyślnie Re: Fajny ten Picture Project Upgrade do 1,5

Cytat Zamieszczone przez aonline
    Nie spotkałem sie na forum żeby ktoś wspomniał, że na nikon.com można pobrać upgrade do wersji 1,5 - więc jeśli ktoś nie ma - to warto to ściągnąć. Ma pare opcji dodanych i wydaje sie że juz tak nie niszczy zdjęcia jak poprzednik przy doostrzaniu.

Witaj sciagłam z Nikon com N.P 50.1 MB ale jest jakis problem z instalacja możesz napisać jak to instalowałeś może byc na e-mail
    Pozdrawiam

Dariusz Dziedzi
    Gość

Domyślnie

też niemogę upgrade do wersji 1,5 podejrzewam nizgodność wersji ta dostępna jest na Stany a nie na Europę. Jeśli wiecie coś innego to proszę na forum.

Domyślnie

Zgadza się. Wersję amerykańską aktualizuje oprogramowanie ze stron Nikon USA, wersję eurpoejską - Nikon Europe.
    U mnie przeszło bez problemów - mam europejską.
    D70 | Nikkor 18-70 f/3.5-4.5G DX | Sigma 70-300 f/4-5.6 II | Nikkor 50 f/1.8 D | SB-600

Domyślnie

Ja tez wlazłem na nikon jurop i upgrade wgrał się bez problemu - więc może w tym jest problem że do europejskiej wersji europejski upgrade
    CMEHA-8M, Plecak z wojska, czapka z wełny.
    Idę robić zdjęcia. Resztę mam w ... D ... 300.

Dariusz Dziedzi
    Gość

Domyślnie

MaciejKa, Możesz podesłać mi link do europejskiej wersji PP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aonline
    Ja tez wlazłem na nikon jurop i upgrade wgrał się bez problemu - więc może w tym jest problem że do europejskiej wersji europejski upgrade
    Jedyne co znalazłam na Europe to instrukcja jak byś wstawił link to byłoby extra
    Pozdrawiam

Domyślnie

Wedlug mnie to trzeba sie zalogowac, zeby sciagnac soft
    D3-sta|16-85VR|105VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra
    Wedlug mnie to trzeba sie zalogowac, zeby sciagnac soft
    Zgadza sie trzeba sie zalogować i jest plik ma 52.2 MB ale server jest przeciążony i nic z tego dzisiaj

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów