Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: wiatrak

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez Cochese Zobacz posta
    No właśnie na spokojnie podchodzę i ...

...

Dlatego śmieszą mnie komentarze... kadr do d.. czy w tym klimacie bez konkretnego uzasadnienia.
    No i wszystko, raczej powinno się tu chyba udzielać wskazówek a nie coś bredzić bez uzsadnienia. Amator amatora będzię osądzał? Lekka kpina.
    Mityguj się Waść, mityguj ...

Po kolei.
    1. Uważam, że na tym forum nikt nie ma obowiązku przeglądania, oceniania a tym bardziej konkretnego tłumaczenia i uzasadniania swojego stanowiska. To nie jest szkółka gdzie wszystko powiedzą a Pani za rączkę poprowadzi i wszystko pokaże. Ci bardziej zorientowani przyznają mi rację, że i w szkółce nie wszystko powiedzą. Dlatego też jeśli tutaj co niektórzy bezinteresownie dzielą się swym doświadczeniem i wiedzą, to przynajmniej to doceń, gdyż żadna skrzynka dobrego piwa nie jest w stanie tego wynagrodzić. Uwierz mi.
    2. Nikt tutaj nie napisał, cyt.: "...kadr do d.. ...". Bądźmy precyzyjni i uczciwi.

Teraz najważniejsze.

Widzę po dacie rejestracji, że już ponad rok jesteś uczestnikiem tego forum a gościem zapewne znacznie dłużej. Powinieneś więc wiedzieć, że przy ocenie Twojego zdjęcia zabrały głos osoby, które w dziedzinie fotografii godne są szacunku i najwyższego uznania! Profesjonaliści w obróbce i Artyści w tworzeniu i kreacji obrazu. Oni Ci tego przez wrodzoną skromność nie powiedzą ale ja nienależący do tej zacnej grupy mogę a nawet wręcz powinienem.

Nie obrażaj nikogo, tym bardziej ludzi Ci życzliwych.

Zapamietaj:

"Pycha poprzedza upadek." jezuickie
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cochese Zobacz posta
    Dlatego śmieszą mnie komentarze... kadr do d.. czy w tym klimacie bez konkretnego uzasadnienia.
    No i wszystko, raczej powinno się tu chyba udzielać wskazówek a nie coś bredzić bez uzsadnienia.
    Amator amatora będzię osądzał? Lekka kpina.
    Przy takim podejściu to kto by chciał Ci pomagać?
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Ok Dzięki za wszelkie uwagi. Pomyślałem i wymyśliłem, że pojadę tam jakoś wieczorną porą i zrobię coś przy fajnym świetle. Potem tu wrzucę, może będzie jakiś progress w temacie wiatraka.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów