Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie plenerowy Lublin

z małego plenerku w Lublinie - Ola, 19 lat, początkująca modelka ...

1.

2.

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez t0nnelier ; 30-05-2011 o 10:41
    FX ...

Domyślnie

Ad 1. Wyprostować linię schodów, ciut rozjaśnić i będzie naprawdę ok
    Ad 2. Trochę ciasno, ale podobają mi się kolory
    Ad 3. Najbardziej przypadło mi do gustu poza 2 szczegółami: pierścionek i czerwone paznokcie odwracają uwagę, oczy modelki wyszły świetnie.
    Ad 4. Razi w/w pieścionek i cięcie kadru z lewej strony. Tak delikatne podcięcie w stawie łokciowym nie trzyma się kupy, albo tniemy nieco bardziej albo w ogóle
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

[QUOTE=remiksson;2408543]Ad 3. Najbardziej przypadło mi do gustu poza 2 szczegółami: pierścionek i czerwone paznokcie odwracają uwagę, oczy modelki wyszły świetnie.
    Łatwo się rozpraszasz . Ale rzeczywiście oczy robią wrażenie.
    D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Ad 3. Najbardziej przypadło mi do gustu poza 2 szczegółami: pierścionek i czerwone paznokcie odwracają uwagę, oczy modelki wyszły świetnie.
    Łatwo się rozpraszasz . Ale rzeczywiście - oczy robią wrażenie.
    D90

Domyślnie

remi, niestety na 4 cięcie bylo z puchy a nie z PSa a nie chciałem tracic dołu dziewczyny, ciekawy byłem czy juz przy pierwszym komentarzu ktos to zauwazy, biłem sie w piersi jak pozniej przyuważyłem łokiec, ale to efekty amatorszczyzny fotopstryka
    FX ...

Domyślnie

1 fajne kolorki, 2 best z setu, 3ka mnie przeraza , 4 amputowany lokiec nieco psuje calosc, ale ogolnie na plusz

Domyślnie

norbibxl - a mnie trójka nie przerażała, przeciwnie, ona mnie hipnotuzyje i uspokaja
    FX ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t0nnelier Zobacz posta
    norbibxl - a mnie trójka nie przerażała, przeciwnie, ona mnie hipnotuzyje i uspokaja
    a ja jak na nia patrze to mam wrazenie, ze ona tak jak moja zona - czyta moje mysli i otwiera zamkniete szufladki w glowie

Domyślnie

A ja napiszę to co zwykle - rzeźnik. Amputowanie połowy ręki przez cięcie w łokciu, amputowane ramie i lewa ręka, amputowany lewy łokieć na 4. Oczu nie widać, na 1. IMO pomarszczone czoło.
    D700+S17-35/2.8-4+N35/1.8+N50/1.8+T28-75/2.8+pt04+sunpaki cztery

Domyślnie

Wszystkie są fajne. Na czwórce szkoda łokcia, na trójce przeszkadzają te źdźbła przed twarzą, zwłaszcza to jedno, powiedzmy na środku.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów