Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Gołębie

Domyślnie Gołębie

Pierwsza sesja w życiu na lustrzance... Wiem, że to nie jest jakieś cudo ale głównie chodzi mi o uwagi celem nauki

1. Profil, miałem dużo czasu bo siedział nieruchomo dobra pomoc na początek dla mnie

2. Niestety lekko się potknąłem i przez to ogon został ucięty, ale w sumie po zastanowieniu MOIM ZDANIEM jest to lepsze niż, jakby był cały

3. Walka o kawałek chleba Delikatnie mi rozmazało głowę:/ Uznałem, że czarno białe lepiej odda sytuację...

4. W tej fotce zainspirowało mnie jednolite tło, a i biała maść gołębia się dobrze skomponowała z tym...

5. Tutaj kolega wygląda na bardzo dumnego, co ciekawe spacerował tak dookoła mnie z 2-3 minutki

Dodam, iż opinie w OPISACH są moimi opiniami. Bardzo proszę o uwagi, ponieważ wiadomo, że najlepiej się uczyć na błędach. Jeśli się dowiem co jest złe, to na przyszłość się tego postaram wystrzegać...

Pozdrawiam
    N + 99% do nauki

Domyślnie

Nieostre.

Domyślnie

Nieostre gołębie na asfalcie... Ciekawy pomysł

Po pierwsze - ostrość i perspektywa - 1 do kosza
    2 - po co obciąłeś gołębiowi ogon? I dlaczego nie położyłeś się na asfalcie?
    3 - BW - przyroda lubi kolory, za wysoka perspektywa (wspominałem o leżeniu na asfalcie przy 2)
    4, 5 - znów perspektywa
    Mniej uwagi poświęciłbym dodawaniu logo do zdjęć
    Proszę nie zrażaj się krytyką, pooglądaj najpierw zdjęcia na forum przed zrobieniem następnych
    Pozdrawiam i życzę powodzenia w tej niełatwej dziedzinie fotografii
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Mniej uwagi poświęciłbym dodawaniu logo do zdjęć
    Nie chcę być złośliwy, ale ja bym w ogóle nie poświęcał mu czasu .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

to chyba jakaś prowokacja

Uprawnienia umieszczania postów