Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: 3 razy M

Domyślnie 3 razy M

Jakby tradycyjnie - kilka pstryków z przerwy na fajkę, dziewczyny ode mnie z pracy i jakieś stare drzwi które prowadzą do niewiadomogdzie

1.

2.

3.

Domyślnie

fajne. Podobają mi się kolorki
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

1 najlepciejsza! tzn mi sie najbardziej widzi
    matka polka pstrykająca i ciągle ucząca

Domyślnie

świetna koszulkę ma pani nr 1 :> na 3 coś nie tak ze skórą, nie wiem, nie pasuje mi kolor, jakos tak za czerwono. jedynka troche jasna na nosku, ale i tak dla mnie wygrywa ! <za kolory,obróbkę i oczy modelki>

Domyślnie

Kolejność zachowana 1, 2 i potem 3 . Na 3 skóra trochę za czerwona wyszła imo.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Dokładnie, 1, 2 i 3... Chociaż jedynka zdecydowanie wysunęła się na prowadzenia
    Szkoda, że pani z trójki uciekła Ci ze wzrokiem.
    clusca
    Fufu X

conik
    Gość

Domyślnie

Proste naturalne portrety...moze moznaby sie pokusic o dodanie jakiegos kontekstu ktory opowiadalby bardziej o fotografowanych osobach ale imo i tak jest fajnie i bezpretensjonalnie. Jedynka najlepsza z calego towarzystwa

Domyślnie

Ciekawe portrety, jedynie na trójeczce w prawym oku odbicie światła troszkę bym przyciemnił.

Domyślnie

Fajne portrety,zwłaszcza jedynka

Domyślnie

jedynka świtna, rezta daleko w tyle, na 2 oczy mają nienaturalny kolor jakiś, a na 3 skóra wyszła jakoś takoś
    U born unique don't die as a copy...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów