Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Wspominkowo....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Zdjęcie nr 2.
    Gdybym takie zamieścił, usłyszałbym: "Brak jakiegoś elementu skupiającego wzrok. Kamienia, chociaż patyka w wodzie. Sama woda i chmury to za mało".
    Sorrki, nie obraź się ale nie sądzę żebyś takie zamieścił.....Nie chodzi tutaj o brak elementu skupiającego, ale o światło i klimat jaki wytworzył się na tym zdjęciu. Pięknie Janku - Gratki
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Jestem za dwojka jest super . Jedynka tez niczego sobie ale w moich odczuciach dwa ja bije .

Domyślnie

Dla mnie 2
    NIKON

Oszczędny w słowach Awatar kuban7
    Miasto
    Tomaszów Lubelski

Domyślnie

dla mnie 1 rewelacja
    D800+ s 35 mm + S 24-70 mm + T 70-200 mm + dodatki

Domyślnie

To byl jeden wypad z roznica ok 2h......zachmurzylo sie i lipa
    Jednak uwazam, ze ten wyjazd byl chyba najciekawszy z wszystkich ktore zaliczylismy w te kilka dni
    Jedynka jest super a nr dwa.....heh pamietam ten moment "stan....zobacz to swiatlo"

Cytat Zamieszczone przez aronov Zobacz posta
    Łódka zbędna - teraz wygląda jak okolice przylądka Horn
    Jak by nie bylo, ten sam ocean

GWARANTUJE wszystkim, ze na zywo to wygladalo jeszcze lepiej

Domyślnie

Fajny klimat na dwójce, dobry moment uchwyciłeś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    .......a nr dwa.....heh pamietam ten moment "stan....zobacz to swiatlo"......
    tak było, niebo pękało przy totalnym zachmurzeniu, i gdzieś w głębi nad oceanem, ukazywały się na chwilkę takie właśnie snopy światła, cóż łódek i jachtów, lub nawet statków niestety nie było, ale same zjawisko było piękne mam kilkanaście takich kadrów, uznałem że ten poprzez swoją mroczność jest chyba najlepszy

Domyślnie

jedynka super!
    dwójka prawie jak minimal...

Domyślnie

...1.Bardzo miła,spokojna kolorystyka a pięknie pokazane odbicia malują to zdjęcie.
    ...2.Wszystko jak trzeba. Bardzo dobrze pokazane prześwity z górami w tle. Fotografia bez wodotrysków, ale bardzo porządna.
    Gratuluję Januszu.

Talking

Obydwa mi się bardzo podobają. Każde inne i równie dobre. Wybieram 1 gdyż takie milutkie, cieplutkie, kizia mizia.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów