Co prawda ma już dwa miesiące, a ja uległem żonie żeby oddać pod Waszą ocenę to jedno zdjęcie.
Szukaj
Co prawda ma już dwa miesiące, a ja uległem żonie żeby oddać pod Waszą ocenę to jedno zdjęcie.
nie ma się czym chwalić...
Myślę, że to zdjęcie należy do kategorii bardzo prywatnych obrazów, których raczej się nie pokazuje.
Krzysztof Paszkiewicz
Dla Ciebie i Twojej żony (co zrozumiałe) to zdjęcie jest na pewno pełne emocji. Dla innych raczej nie... Dla mnie jest nawet ciut niesmaczne ...
Nikon D5000 + Sigma 8mm f/3.5 EX DG Fisheye, N AF 50 mm f/1.8D, N AF-S 18-105 f/3.5-5.6 G DX ED VR
www.studioreklam.com.pl
Twój podpis opisuje to zdjęcie idealnie.
Gratuluję córki, ale obraz zbyt prywatny, estetyczny zapewne tylko dla rodziców.
Ostatnio edytowane przez TheKilla ; 23-04-2011 o 18:16
dla mnie gruba przesada... córcia może mieć kiedyś za złe aż takie odzieranie jej z prywatności...
D90 + N18-105 i kilka gratów
Jak dla mnie lepiej by wyglądało w b&w![]()
Widzę Panowie, że macie zupełnie inne podejście do zdjęć z porodu niż PaniePolecam reportaż z porodu może zmienicie zdanie:
http://www.iwonabaldyga.pl/blog/2011...ztyn-warm-maz/
Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Cóż - córcia piękna i... gratulujęJestem ojcem, więc widok mnie nie rusza bo mam już doświadczenie w tej materii. Ale mimo wszystko takiego zdjęcia bym nigdy nie umieścił publicznie
Dam sobie rękę uciąć, że posiadasz w swojej kolekcji mnóstwo zdjęć... przynajmniej z okresu poporodowego
, na których wdzięki córci są lepiej wyeksponowane i na pewno wszystkim bardziej by się spodobało
Mimo wszystko raz jeszcze gratuluję![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Pokazane w reportażu zdjęcia z linkowanego bloga mają jednak inną estetykę. Zgodzę się z przedmówcami, że to zdjęcie na pewno będzie cenną pamiątką dla rodziców ale dla osób emocjonalnie nie związanych którzy nie będą spoglądać na nie sercem ale oczami a oceniać będą techniczną stronę tematu nie jest dobrym materiałem.
Gratuluję wam nowego członka rodziny - życzę cierpliwości i wytrwałości w interpretacji co dane "łaaaaa" oznacza.
Podpisano - ojciec trzymiesięcznego Błażeja.
Dla mnie mocne, życiowe zdjęcie. Sam przechodziłem to 2 razy, więc może dlatego. Piękna chwila ... .
Skontaktuj się z nami