Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Agata - drugi raz.

Nie, nie drugi przed obiektywem w ogóle, ale drugi raz ja ją pokażę.

Pogoda sprzyjała, więc... pokazuję.

Konstruktywna krytyka bardzo mile widziana.

Wiosennie pozdrawiam.

Domyślnie

Jakby było strasznie źle, to od razu byś wiedział
    Brak komentarzy - pewnie oznacza, że ani szczególnie dobrze, ani szczególnie źle, nie wzbudza emocji. Choć to w sumie źle..

Domyślnie

Jak chcesz krytyki, to zaraz coś się znajdzie... :]
    Na 1. dziwny się cień pod nosem zrobił.
    Na 2. ostrość chyba uciekła na ten wystający z ziemi pieniek? Tło mało przyjemne. Trochę za mało rozmyte i te gałęzie mi przeszkadzają. Szukał bym innego tła.

No to chyba na tyle :]
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Domyślnie

Przynajmniej wiem, że nie najgorzej w takim razie...

Dzięki za jakikolwiek odzew.

Domyślnie

Dwójka nijaka, jedynka dużo lepsza, ale brakuje błysku ... .

Domyślnie

Maciek R nie dramatyzuj. Jest dobrze :] Ja generalnie rzadko się pcham gdziekolwiek z krytyką, bo sam dopiero zaczynam zabawę, ale jak mogę podzielić się spostrzeżeniami i komuś pomóc zobaczyć coś z innej perspektywy, to czemu nie? Moim zdaniem jak coś jest słabe i poniżej poziomu, to się tego nie krytykuje, a jak jest dobre, to można pozrzędzić :]

Pozdrawiam.
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Domyślnie

Jedynka lepsza ale modelina za pstrokato ubrana jak dla mnie.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

na 1 widać dość nieumiejętne użycie blendy, tudzież dobranie jej zbyt małego rozmiaru lub zbyt szerokiego kadru jak na jej mozliwości twarz i głowa nad czołem oraz końcówki palców niedoświetlone
    Dwójka przepalenia na twarzy, reszta ok, choć pstrokate rajstopy modelka mogła sobie darować Zlewają się z tłem w tej tonacji.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    na 1 widać dość nieumiejętne użycie blendy, tudzież dobranie jej zbyt małego rozmiaru lub zbyt szerokiego kadru jak na jej mozliwości twarz i głowa nad czołem oraz końcówki palców niedoświetlone
    Dwójka przepalenia na twarzy, reszta ok, choć pstrokate rajstopy modelka mogła sobie darować Zlewają się z tłem w tej tonacji.
    Była chyba za mała i okrągła, więc ciężko było doświetlić całość, a błyskać nie chciałem, bo nie wychodzi mi to - na te palce szczerze mówiąc nie zwróciłem uwagi nawet, dzięki.

Rajstopy - wiem, wiem... ale już tak przyszła.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów