Co sądzicie o tych meczach BARCELONA - REAL ?
Szukaj
Co sądzicie o tych meczach BARCELONA - REAL ?
Ciekawe widowisko, przez następne lata raczej takie coś nas już nie spotka, jak 4 mecze dwóch najlepszych drużyn świata, z najlepszymi piłkarzami i trenerami, wartość piłkarzy obu drużyn to 1 Miliard Euro;] i wczoraj po raz kolejny przekonaliśmy się że Mourinho jest najlepszym trenerem na świecie, i to jest chyba niepodważalne...
Ja osobiście cieszę się że Real wygrał i mam nadzieję że w LM też awansuje, mam już po prostu dość dominacji Barcelonyno i uwielbiam Mourinho ;]
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
no i prawie zostali bez pucharu, a właściwie puchar został rozjechany przez autobus![]()
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
takiej nudy jak wczoraj dawno nie widzialem. Tottenham - Arsenal to dopiero było widowisko a wartość w $ obu drużyn zdecydowanie niższa
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-04-2011 o 12:19 Powód: lit.
Nikon
Chyba najciekawszy mecz w sezonie. Szczęsny wreszcie udowodnił, że jest bardzo dobrym bramkarzem (wg mnie więcej było szumu medialnego jaki to on nie jest świetny, niż rzeczywiście coś konkretnego bronił). Sprawa mistrzostwa Anglii wciąż otwarta. Jednak nie sądzę, żeby Ferguson pozwolił wydrzeć sobie tytuł mistrzowski.
Niby dlaczego? Pewnie dla przeciętnego oglądacza piłki kopanej mecz jest ciekawy jak pada dużo bramek co jest bez sensu ;/ nie raz widziałem mecze gdzie było 0:0 a emocje nie pozwalały usiąść, mecz był bardzo ciekawy, dużo okazji bramkowych, rewelacyjne interwencje bramkarzy, i to czego nie można zobaczyć w innych meczach, a więc genialne zagrania tych najlepszych na świecie.
Widowiskowość meczu to nie tylko bramki, bo bywają mecze z wynikiem 4:4 gdzie padło 10 strzałów w meczu i tyle.
Coolpix P300 - mały....ale WARIAT !!!
Jeżeli piłkarzy można kupić/sprzedać, to jeśli byłbym obrzydliwie bogaty, mógłbym sobie fundnąć jednego i postawić w salonie?
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Bardzo się cieszę, że wygrał Real i liczę na to samo w LM. W następstwie finał z Manchesterem.
Co do meczu może nie był porywający, ale gdyby Real zagrał widowiskowo byłby bez pucharu.
Jeżeli mamy ochotę pooglądać ładną, szybką piłkę, to tylko liga angielska, wczorajszy mecz Tottenham - Arenal jest na to świetnym przykładem,
a takie mecze zdarzają się tam bardzo często, niemalże co kolejkę.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
A ja i tak jestem za BARCELONĄ!!
VIVA BARCA
Skontaktuj się z nami