ja nie widzę............
Szukaj
ja nie widzę............
D90/N18-105 VR/N70-300 VR/N50
@Dark: Dzięki DarkParadoksalnie to biedronka zajęła sporą część czasu podczas fotografowania. Ale coś mi nie leżało do końca i myślę, że dobrze ująłeś to "coś".
@galka: Doprecyzuj proszę, co się stało.
@dareksad & Burkinafaso: Dzięki
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Z dzisiejszej sesji, w sumie miałem wstawić 3. Po dłuższym zastanawianiu się poprzedzonym wnikliwym przyglądaniem się efektom końcowym, zdecydowałem się na jedno ... Kolory naturalne, nie zmieniane. Doświetlenie złotą blendą.
PS. Zdaje mi się, że mój dostawca hostingu ma jakieś przejściowe problemy. Proszę zatem o wyrozumiałość i cierpliwość w przypadku gdyby były problemy z otwieraniem się zdjęć.
6. Róża
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Ciekawie wyszła ta łodyga róży.
Szkoda, że kadr nieco psuje wszędobylska nić pajęcza.
Wiem co to jest, sam z pajęczynami ciągle "walczę".
Co do hostingu, wrzucaj lepiej na ImageShack.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Dokładnie, można okurzyć model pędzelkiemCiekawa kolorystyka i interesujące światło. Pokombinowałbym z tym kadrem jeszcze w taki sposób, by był pionowy i bez tych nieostrych listków/pędów z lewej.
Hmmm, no i tu rodzi mi się pewien rozdźwięk ... w moim odczuciu te pajęcze nici miały potęgować jeszcze wrażenie. Pędy/listki po lewo faktycznie nieco rozpraszają. Trzeba będzie popracować nad tym![]()
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
Wiesz, gdyby to był fragment pajęczyny, to co innego.
Ale pojedyncze nitki pajęcze niestety dla mnie tylko przeszkadzają.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
OK. Dodam zatem do kompletu wyposażenia także pędzelek![]()
Pozdrawiam serdecznie
Marcin Zalewski
A mnie właśnie ujęły te pajęczyny. Miałem wrażenie, że są one jakby tym czymś co dodaje uroku i wyróżnia to zdjęcie od zdjęcia zwykłej łodygi. Jak dla mnie tylko do zmiany te listki jak pisał Dark.
Skontaktuj się z nami