Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Pogrzeb

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

1 i 10...bardzo ciekawe
    <<<D7000>>>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiekn Zobacz posta
    męczący
    jeżeli cię męczą tragedie ludzkie to może idź pobiegaj i zastanów się nad sobą.
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

Temat rzeczywiście męczący, ale to głównie za sprawą tego o czym pisze tbogdanowicz, czyli tego, co przez ostatni rok robi się w polityce w związku z katastrofą.
    Same zdjęcia niektóre lepsze, niektóre mało do mnie przemawiają. Ale ogólnie oceniając wydaje mi się, że Twój reportaż mówi sporo o wydarzeniach sprzed roku. 6 i 9 mnie przeraża, no ale taka jest rzeczywistość. Poruszająca 7ka.

Domyślnie

Dla mnie to ... może rok temu tak, ale dziś nie bardzo :/
    | ... |

Domyślnie

Mnie się podoba. Jako całość, jako subiektywny obraz tego, jak nasi rodacy obchodzili tamte chwile. Poszczególne foty są lepsze i gorsze, ale nie uważam aby taki materiał musiał być złożony z samych super-fotek – ważniesze jest to, co one przedstawiają, od zagadnień techniczno-warsztatowych. Nie pasują mi 5. za jakąś taką trywialność i 7. za obróbkę.
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

6 i 9 bo to Polska właśnie.
    Ta prawdziwa rzeczywistość tu nie ma obłudy i cynizmu.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Dziekuję za wszstkie opinie i sugestie. Przy okazji pozdrawiam komentujących, znajomych z innych for.
    Może temat, za sprawą polityków i mediów jest "wyeksplatowany", ale to była moja forma pamięci, bez podtekstów politycznych.

Domyślnie

Świetnie opowiedziana historia, przemyślane kadrowanie. Dla mnie super. Gratulacje

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów