1 i 10...bardzo ciekawe
Szukaj
1 i 10...bardzo ciekawe
<<<D7000>>>
Moja prywatna strona: http://shox.pl
Temat rzeczywiście męczący, ale to głównie za sprawą tego o czym pisze tbogdanowicz, czyli tego, co przez ostatni rok robi się w polityce w związku z katastrofą.
Same zdjęcia niektóre lepsze, niektóre mało do mnie przemawiają. Ale ogólnie oceniając wydaje mi się, że Twój reportaż mówi sporo o wydarzeniach sprzed roku. 6 i 9 mnie przeraża, no ale taka jest rzeczywistość. Poruszająca 7ka.
Dla mnie to ... może rok temu tak, ale dziś nie bardzo :/
| ... |
Mnie się podoba. Jako całość, jako subiektywny obraz tego, jak nasi rodacy obchodzili tamte chwile. Poszczególne foty są lepsze i gorsze, ale nie uważam aby taki materiał musiał być złożony z samych super-fotek – ważniesze jest to, co one przedstawiają, od zagadnień techniczno-warsztatowych. Nie pasują mi 5. za jakąś taką trywialność i 7. za obróbkę.
I'm one of those bad things that happen to good people
7-ka jest mocna...
6 i 9 bo to Polska właśnie.
Ta prawdziwa rzeczywistość tu nie ma obłudy i cynizmu.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Dziekuję za wszstkie opinie i sugestie. Przy okazji pozdrawiam komentujących, znajomych z innych for.
Może temat, za sprawą polityków i mediów jest "wyeksplatowany", ale to była moja forma pamięci, bez podtekstów politycznych.
Świetnie opowiedziana historia, przemyślane kadrowanie. Dla mnie super. Gratulacje
Skontaktuj się z nami