Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Pogrzeb

Domyślnie

Temat rzeczywiście męczący, ale to głównie za sprawą tego o czym pisze tbogdanowicz, czyli tego, co przez ostatni rok robi się w polityce w związku z katastrofą.
    Same zdjęcia niektóre lepsze, niektóre mało do mnie przemawiają. Ale ogólnie oceniając wydaje mi się, że Twój reportaż mówi sporo o wydarzeniach sprzed roku. 6 i 9 mnie przeraża, no ale taka jest rzeczywistość. Poruszająca 7ka.

Domyślnie

Dla mnie to ... może rok temu tak, ale dziś nie bardzo :/
    | ... |

Domyślnie

Mnie się podoba. Jako całość, jako subiektywny obraz tego, jak nasi rodacy obchodzili tamte chwile. Poszczególne foty są lepsze i gorsze, ale nie uważam aby taki materiał musiał być złożony z samych super-fotek – ważniesze jest to, co one przedstawiają, od zagadnień techniczno-warsztatowych. Nie pasują mi 5. za jakąś taką trywialność i 7. za obróbkę.
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

6 i 9 bo to Polska właśnie.
    Ta prawdziwa rzeczywistość tu nie ma obłudy i cynizmu.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Dziekuję za wszstkie opinie i sugestie. Przy okazji pozdrawiam komentujących, znajomych z innych for.
    Może temat, za sprawą polityków i mediów jest "wyeksplatowany", ale to była moja forma pamięci, bez podtekstów politycznych.

Domyślnie

Świetnie opowiedziana historia, przemyślane kadrowanie. Dla mnie super. Gratulacje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiekn Zobacz posta
    męczący
    jeżeli cię męczą tragedie ludzkie to może idź pobiegaj i zastanów się nad sobą.
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lordjoker Zobacz posta
    Świetnie opowiedziana historia, przemyślane kadrowanie. Dla mnie super. Gratulacje
    przylaczam sie.reportaż sfocony z dużą wrażliwoscią.A jak ktos chce być trendy pod dyktando ekskluzywnych mediów to jest inteligentnie zmęczony a co do 6 i 9 to w Londynie widziałem gorsze "pejzażyki",akurat taka rzeczywistosc jest wszedzie.
    Ostatnio edytowane przez fotouśmieszek ; 11-04-2011 o 23:18
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Fajnie podpatrzone, widać ze poszukujesz niebanalnych kadrów. Co do zmęczenia niektórych tym tematem, to widać ze postawa władz "wzięcia na przeczekanie" odnosi skutek. Druga sprawa. memento mori.
    Credo in unum Deum

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów