Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Chwila relaksu

Smile Chwila relaksu

Troszkę cieplej i ...mój pierwszy raz ,w tym roku..
    Kilka chwil nad pobliska sadzawką,jeszcze częściowo zamarzniętą... Objechałem dookoła.
    Czysto dokumentacyjnie,z samochodu.
    N 300/4+TC1.7II

1.

2.

3.Niestety,odległość ponad 200m.
    Zaskoczył mnie swoją obecnością w tym rejonie.

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Kurrrcze, Andrzej ruszyłeś się wreszcie! Będzie trochę trudniej jak ze statywu ale to kwestia wprawy bo z podpiętym TC1,7 to się trochę szuka celu - sigmy pod tym względem są lepsze bo jest możliwość zumowania.
    Po drapolu widać że dobrze sobie poradziłeś. Ostatnie b. dobre na strzał na taką odległość. Dawaj następne z podejścia. Witam w świecie "łazików"
    pozdrawiam
    Mariusz
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-04-2011 o 15:08 Powód: orto. ("wreście")
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Dawaj następne z podejścia
    ...chyba z ..podjazdu...
    Pewnie nie będzie to szybko,nie mam jakoś....motywacji...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jedynka bardzo fajna
    Motywacją do wyjścia niech będzie wiosenne powietrze, którego coraz więcej Tylko pamiętaj - wysiądź z samochodu
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Szczerze mówiąc najbardziej ucieszył mnie orzeł,mimo że daleko.
    Przez pewien czas spacerował sobie po lodzie,ale mu sie znudziło odganiać się od wron i mew...jak wysiadłem z samochodu ....odleciał...Jakimś cudem trafiłem kilka fotek,ale jak widać "rzadkiej urody" i to tylko dlatego ,że nie używam,nigdy,statywu..Ręka pewniejsza,do czego też przyczynia się trening strzelecki,czysto sportowy ,zaznaczam..Giwera + luneta to też kilka kilogramów...
    Na drugiej focie jest kura pospolita,ale dałem,bo przez kilka minut był w takiej pozie i ....puszczał sobie bulbony nosem...czyścił,miał katar wiosenny..?..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No właśnie Andrzej, zacząłbyś w końcu robić jakieś foto, bo póki co to mało tutaj świeżych fotek, ja walczę z razzą i jeszcze kilkoma osobami, a tak w dziale pusto .
    Co do fotek są kiepskie, orzeł beznadziejny, udowodniłeś własnie, że jesteś słabiutkim fotografem. lepiej sprzedaj aparat, bo Ci nie służy.

No dobra, Prima Aprillis...
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    No dobra, Prima Aprillis...
    Echh no i wszystko popsułeś a tak dobrze Ci szło
    Niechby Andrzej się trochę po głowie podrapał

Domyślnie

orzeł fajny, podoba mi sie seryjka pzdr
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

[QUOTE=Karbulot;2344443]No właśnie Andrzej, zacząłbyś w końcu robić jakieś foto, bo póki co to mało tutaj świeżych fotek, ja walczę z razzą i jeszcze kilkoma osobami, a tak w dziale pusto .
    Co do fotek są kiepskie, orzeł beznadziejny, udowodniłeś własnie, że jesteś słabiutkim fotografem. lepiej sprzedaj aparat, bo Ci nie służy.

Cuuudny tekst !!!
    Jest dobrze - Andrzej myśli .... Już się bałem, że żona mu szybę zamalowała i młodzi nie będą mieli od kogo się fachu uczyć
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Może rzeczywiście trzeba było Andrzeja troche potrzymać w niepewności.
    Eeeehhh... Spaliłem kawał
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów