Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie

dla siebie wybiorę dwójkę, na jedynce te krzaki za bardzo dla mnie wystają w kadr
    trójak też by mogła być ale zrobiłby dwa kroki w lewo (jak by się dało) aby pozbyć się tych krzaków z PD
    Ostatnio edytowane przez darko ; 25-03-2011 o 21:49
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    dla siebie wybiorę dwójkę, na jedynce te krzaki za bardzo dla mnie wystają w kadr
    trójak też by mogła być ale zrobiłby dwa kroki w lewo (jak by się dało) aby pozbyćsiętych krzaków z PD
    W sumie zgoda.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

chyba 2 i 3 bo jakoś przy jedynce pierwszy plan przeszkadza, choć sam tak często łapię ładne prace

Domyślnie

Czym dalej tym lepiej czyi najlepsze fot.3 pod warunkiem wykadrowania krzaków po prawej stronie po za tym fajnie zbudowane wszystkie plany, następnie fot.2 ( brakuje tam właśnie pierwszego planu). A fot.1 do kosza za pierwszy plan

Domyślnie

A mnie te krzaki nie przeszkadzają, a nawet ciekawie dopełniają kadry. Ale ja tak lubię, bo sie nie znam.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ta fotka 3 mi się podoba, ale bym ją trochę rozjaśnił .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

tył jedynki najładniejszy z całej trójki, szkoda tego przodu, trójka mz. tez dobra ale trzeba wysteplować te rude badyle w PD, no i nie pozostało nic innego jak wybrać za innymi dwójkę - generalnie foty z klimatem, i warto szukać takich chwil i miejsc ponownie

Uprawnienia umieszczania postów