Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Sylwia

Domyślnie

na jedynce poza chaosem na glowie, coś jest nie tak z perspektywą. zobacz jak wielkie są kończyny owej Niewiasty.
    do tego biko wyszło jak u pudziana. zbyt dociśnięte do ciała. i coś nie tak z kolorem skóry. ale swiatlo ładnie.
    na dwójce światło bardzo nieładnie, co wskazuje na to, że na jedynce światło jest przypadkowo ładnie
    dwójka odpada - bo mimicznie mówi mi tak: ale o co w ogóle chodzi?
    nie przekonuje mnie też ten sposób ustawiania logo.
    pozdrawiam.
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Taka radosna sesyjka bez większego nadęcia. Jeżeli tak do tego podejść - jest ok. Na coś więcej - za mało staranności. Dziś nadrabiam zaległości w komentarzach i jedynka to kolejne zdjęcie, na którym widzę nadmiernie powiększone (m.in.) przedramiona. Zerkam do Exifa spodziewając się zastać tam ogniskową 50mm. I znów bingo. Do kadrów jak dwójka - jak najbardziej. Węziej - byłbym ostrożny, bo to przerysowanie widać i nie jest ono przyjemne. Z techniki jeszcze: całkiem przyjemne kolorki. Za mocno skóra się świeci. Modelka bardzo ładnie się prezentuje. Warto ją męczyć.

Domyślnie

A mnie si.e wszytskie zdjęcia podobają.
    Bałagan na włosach w 1. - a czy zawsze musi być porządek? Niektóre fryzury wręcz polegaja na tym, by go specjalnie robić
    Drugie zdjęcie nieco mniej mi się podoba, za to bonusik jak dla mnie znów bardzo fajny.
    Lubię właśnie takie luźne zdjęcia "bez większego nadęcia"
    Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
    D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
    D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
    Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów