Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: red red

Domyślnie

Wbrew podejrzeniom nie canonem, a nikonem robione Dwoma nawet - jak szaleć to szaleć. I nie z 35tką, tylko przefantastyczną 50tką 1,4
    Za panowanie nad światłem ukłony się należą najlepszemu blendziarzowi z jakim dotychczas pracowałam

Domyślnie

ten blendziarz jakiś rozchwytywany :P jeden fotograf też z nim pracuje jakiś nowy kierunek w tym biznesie zanim inni na to wpadną chyba dziś założę forum dla blendziarzy bo może to być nowy kierunek zainteresowania wśród młodzieży

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    ten blendziarz jakiś rozchwytywany :P jeden fotograf też z nim pracuje jakiś nowy kierunek w tym biznesie zanim inni na to wpadną chyba dziś założę forum dla blendziarzy bo może to być nowy kierunek zainteresowania wśród młodzieży
    Dobry blendiarz nie jest zł, grunt żeby dobrze blendował.
    Jeszcze dojdzie do tego, że będą ogłoszenia
    "Blendziarz pilnie poszukiwany"
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Jakbyś się postarał powtórzyć ognisko na głowie z pierwszego zdjęcia na każdym z nich, to byłoby na 6.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Piękna seria. Niesamowite światło i kolorystyka, modelka wygląda świeżo i naturalnie. Jestem pod wrażeniem sesji. Głębia, kolor, światło wszystko gra idealnie. Numer 3 mnie powalił- rewelacja ! Serdecznie pozdrawiam.

Domyślnie

b. dobre foto. najbardziej mi sie podoba 2 i 3, bokeh magiczny

Cytat Zamieszczone przez artymek
    Wbrew podejrzeniom nie canonem, a nikonem robione Dwoma nawet - jak szaleć to szaleć. I nie z 35tką, tylko przefantastyczną 50tką 1,4
    pełna dziura? FX czy DX? jeśli wolno wiedziec oc
    D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
    <a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pavel_9 Zobacz posta
    pełna dziura? FX czy DX? jeśli wolno wiedziec oc
    Magiczny bokeh (czyli 2 i 3) z FXa, pozostałe DX

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów