Wbrew podejrzeniom nie canonem, a nikonem robioneDwoma nawet - jak szaleć to szaleć. I nie z 35tką, tylko przefantastyczną 50tką 1,4
Za panowanie nad światłem ukłony się należą najlepszemu blendziarzowi z jakim dotychczas pracowałam![]()
Szukaj
Wbrew podejrzeniom nie canonem, a nikonem robioneDwoma nawet - jak szaleć to szaleć. I nie z 35tką, tylko przefantastyczną 50tką 1,4
Za panowanie nad światłem ukłony się należą najlepszemu blendziarzowi z jakim dotychczas pracowałam![]()
ten blendziarz jakiś rozchwytywany :P jeden fotograf też z nim pracujejakiś nowy kierunek w tym biznesie
zanim inni na to wpadną chyba dziś założę forum dla blendziarzy bo może to być nowy kierunek zainteresowania wśród młodzieży
![]()
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
Jakbyś się postarał powtórzyć ognisko na głowie z pierwszego zdjęcia na każdym z nich, to byłoby na 6.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Piękna seria. Niesamowite światło i kolorystyka, modelka wygląda świeżo i naturalnie. Jestem pod wrażeniem sesji. Głębia, kolor, światło wszystko gra idealnie. Numer 3 mnie powalił- rewelacja !Serdecznie pozdrawiam.
b. dobre foto. najbardziej mi sie podoba 2 i 3, bokeh magiczny
pełna dziura? FX czy DX? jeśli wolno wiedziec ocZamieszczone przez artymek
![]()
D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
<a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>
Skontaktuj się z nami