Close

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 104

Wątek: Koniec D90

Domyślnie

Moim zdaniem teraz jest najlepszy moment na kupno D90 - ceny już nie spadną, a raczej nawet wzrosną, bo egzemplarzy będzie coraz mniej na rynku, a zainteresowanie duże.
    Pamiętam jak zakończyli produkcję D80 - ceny spadły nawet poniżej 1600 PLN by później gwałtownie wzrosnąć.
    D90 można też kupić używane, są czasami fajne okazje - kumpel ostatni kupił na A... za 1800 PLN z przebiegiem 1200 klatek (półroczny).
    MISTER
    ------------------------------------

Domyślnie

piszcie dalej a dostanę rozstroju nerwowego hehe
    1,5miesiąca temu kupiłem z kitem za 2919zł w MM. uważałem za b.dobrą ofertę bo mam na raty. Ale mam nowy, nikt go nie macał i jest mój. Wystarczy aby usprawiedliwić te 500zł spadku ceny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sabur Zobacz posta
    1,5miesiąca temu kupiłem z kitem za 2919zł w MM.
    z jakim szkłem? ja ok miecha temu dałem 3100 z 18-105 ale na raty, więc 500 dopłacam Żaglowi :/
    D90 + N18-105 i kilka gratów

Domyślnie

d90 + 18-55 vr za 2919zł. Jak brałem nie mieli z 18-105. U mnie podstawą było aby raty były 0%, więc po zrezygnowaniu z ubezpieczenia nie dopłacam nic do kredytu Jak kupowałem było to dobra oferta, na necie można było wyrwać ok 150zł taniej ale bez takiego kredytu.

Domyślnie

aparat który nie dawno był nowością chcecie uśmiercać, na tym forum są ludzie którzy posiadają w rękach D50 ! i robią ładne zdjęcia.
    N I K O N i zabawki

Domyślnie

W ubiegłym roku kupiłem sobie zestaw 5 głośników HI FI (same kolumny nie licząc sprzętu) za 12500zł. Czynnie fisiowałem na stosownym forum audiofilskim ... i załapałem, że jak będę się brędzlował na forum razem z innymi "superfachowcami" jakie to jeszcze sprzęta można kupić ... to musiałbym te głośniki sprzedać już po 3 miesiącach i kupić nowe (oczywiście droższe). W efekcie z forum pożegnałem się i zajrzę tam za 5 lat jak być może coś się zmieni w kwestii głośników. Tutaj też proponuję ...ludzie kupta sobie te nikony/canony/pentaksy/sraxy i RÓBTA FOTOGRAFIE Szkoda czasu na marudzenie ..... Wiadomo jak jest z cenami ... nowszy sprzęt wypiera starszy, ceny w sposób naturalny spadają ... od nas / was zależy w którym momencie chcecie wejść w zakup sprzętu ... Nie oszukujmy się. W nikonach D90, D7000, D300, D700 ... najsłabszym ogniwem jest fotografujący .... to tyle w ramach dobrego humoru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seba Zobacz posta
    aparat który nie dawno był nowością chcecie uśmiercać, na tym forum są ludzie którzy posiadają w rękach D50 ! i robią ładne zdjęcia.
    D50 to moja pierwsza cyfrowa lustrzanka, potem Nikon zaczął robić szmelc w postaci D40, D60, a teraz mu zostało i ciągnie tę nowelkę dalej vide d3100, d5100.. eh... Pamiętam jak zrobiłem trochę świetnych portretów D50 i Nikkorem 70-300 g 4-5,6, to był szał ;d aparat miał tylko 6MP, Nikkor kupiony był za 400zł

Zastanawiam się kiedy zaczną się wyprzedaże D90, swego czasu nowe D80 można było wyrwać za 1700zł, jak wchodził D90, gdyby z D90 było podobnie
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SHOX! Zobacz posta
    D50 to moja pierwsza cyfrowa lustrzanka, potem Nikon zaczął robić szmelc w postaci D40, D60, a teraz mu zostało i ciągnie tę nowelkę dalej vide d3100, d5100.. eh... ...
    Uwielbiam takie radykalne opinie. Zawsze mi poprawiają humor. Szczególnie, gdy wypowiadane są przez posiadaczy D50 i D70s ciężko przeżywających fakt, że takie głupie D40 za 999 zł wypuszczało lepsze jpg niż ich niemalprofi lustrzanki kupione z wielkim bólem kieszeni. Furda, że 95% posiadaczy lustrzanek pracuje na jpg, a o RAW-ach czy innych NEF-ach nie ma zielonego pojęcia. D3100 wypuszcza lepsze obrazki niż D90!? No ale przecież to badziew bez górnego ekraniku i śrubokręta! Jak można się cieszyć takimi wydmuszkami!? Jak można mieć czelność robienia nimi zdjęć!?
    Jeśli nie dostrzegasz sensu stosowania polskich liter, to w takim razie proszę Cię: Zrob mi laske.

Domyślnie

D50 to moja pierwsza cyfrowa lustrzanka, potem Nikon zaczął robić szmelc w postaci D40, D60, a teraz mu zostało i ciągnie tę nowelkę dalej vide d3100, d5100.. eh... Pamiętam jak zrobiłem trochę świetnych portretów D50 i Nikkorem 70-300 g 4-5,6, to był szał ;d aparat miał tylko 6MP, Nikkor kupiony był za 400zł
    Mnie też od razu się weselej zrobiło
    O porównaniu obrazka z D50 vs D60 vs D3100 itd. było sporo, zresztą nawet nie o to by tu chodziło.
    A ja głupi wolałbym D5100 czy nawet D60 od D50

Domyślnie

Zastanawiam się kiedy zaczną się wyprzedaże D90, swego czasu nowe D80 można było wyrwać za 1700zł, jak wchodził D90, gdyby z D90 było podobnie
    Chyba się nie zaczną, D90 był następcą D80 w prostej linii, dziś mamy D7k za ponad tysiąc zł więcej. To już inna półka. Kiedyś skończą się zapasy i pozostaną jedynie używki
    D90

...:: blogspot ::...

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów