Szukaj
A gdyby tak troszku tej trawy przyciąć ?
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Pewnie by ugrzązłato teren zalewowy Wisły. Może ciut faktycznie trza by przyciąć
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
A no tak, nie widziałem że to sadzawka![]()
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Czy tylko pora dnia powoduje, że ten kadr można zaliczyć do nietrafionychczy jest coś jeszcze? chętnie wysłucham opinii
![]()
Artur ja drobiazgowy nie jestem, pory dnia się czepiać nie będę, nie każde zdjęcie musi być wykonane o wschodzieJedynie i aż
nie leży mi kadrowanie. Nie wiem co tam miałeś podłączone, ale widok nabrałby charakterku, gdyby z długiej ogniskowej i skupić się tylko na niebie a dół zatrzymać na linii pod zarysami budowli miasta.
Ale to takie tylko moje tłustoczwartowe widzi mi się![]()
Ja bym tak radykalnie nie ciął, pokazałbym całą "sadzawkę" a większość kadru i tak wypełniłoby niebo - moja propozycja po 3 pączkach![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
Mój max to 105mmprzejeżdzam tą drogą często, więc zastanowię się nad Twoim pomysłem. No i koniecznie z innym świetłem
dzięki za opinię
Ja bym może też coś innego wymyślił, ale na głodzie jestemani jednego pączka nie zjadłem
nie pamiętam takiego przypadku.. ale moja abstynencja jest w pełni uzasadniona, wrócę do domu....hmmm nażrę się jak świnia FAWORKÓW
i wtedy mi będą ludzie zazdraszczać
Artur ale nie wiem która wersja Ci się spodobała![]()
Skontaktuj się z nami