Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Chełmno w tle.....

..... widok z mostu ustrzelony jeszcze w wrześniowy ciepły dzień, około południa

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

A gdyby tak troszku tej trawy przyciąć ?
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    A gdyby tak troszku tej trawy przyciąć ?
    kosiarka by ugrzązła

a tak do zdjęcia:
    świetny kadr, rzeczywiście może minimalnie z dołu mniej- minimalnie
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Domyślnie

Pewnie by ugrzązła to teren zalewowy Wisły. Może ciut faktycznie trza by przyciąć

Domyślnie

A no tak, nie widziałem że to sadzawka
    Pozdrawiam, Michał!
    BLOG

Domyślnie

Czy tylko pora dnia powoduje, że ten kadr można zaliczyć do nietrafionych czy jest coś jeszcze? chętnie wysłucham opinii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Czy tylko pora dnia powoduje, że ten kadr można zaliczyć do nietrafionych czy jest coś jeszcze? chętnie wysłucham opinii
    Artur ja drobiazgowy nie jestem, pory dnia się czepiać nie będę, nie każde zdjęcie musi być wykonane o wschodzie Jedynie i aż nie leży mi kadrowanie. Nie wiem co tam miałeś podłączone, ale widok nabrałby charakterku, gdyby z długiej ogniskowej i skupić się tylko na niebie a dół zatrzymać na linii pod zarysami budowli miasta.
    Ale to takie tylko moje tłustoczwartowe widzi mi się

Domyślnie

Ja bym tak radykalnie nie ciął, pokazałbym całą "sadzawkę" a większość kadru i tak wypełniłoby niebo - moja propozycja po 3 pączkach
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Mój max to 105mm przejeżdzam tą drogą często, więc zastanowię się nad Twoim pomysłem. No i koniecznie z innym świetłem dzięki za opinię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Ja bym tak radykalnie nie ciął, pokazałbym całą "sadzawkę" a większość kadru i tak wypełniłoby niebo - moja propozycja po 3 pączkach
    Ja bym może też coś innego wymyślił, ale na głodzie jestem ani jednego pączka nie zjadłem nie pamiętam takiego przypadku.. ale moja abstynencja jest w pełni uzasadniona, wrócę do domu....hmmm nażrę się jak świnia FAWORKÓW i wtedy mi będą ludzie zazdraszczać
    Artur ale nie wiem która wersja Ci się spodobała

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów