Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ja myślę, że w tej sprawie nie ma co myśleć. W końcu ona nie będzie na nim robić jakichś ewolucji. Jeśli tylko będzie nowy i dobrze poskręcany to będzie jeździł - a przecież o to chodzi Zmierzam do tego, że nie ma się co rozwodzić nad firmą czy osprzętem
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Ja myślę, że w tej sprawie nie ma co myśleć. W końcu ona nie będzie na nim robić jakichś ewolucji. Jeśli tylko będzie nowy i dobrze poskręcany to będzie jeździł - a przecież o to chodzi Zmierzam do tego, że nie ma się co rozwodzić nad firmą czy osprzętem
    ale z drugiej strony będąc w puszczy na wyjeździe nie chciałbym aby jej się rower rozpadł ( a jest w puszczy sporo kocich łbów), tym bardziej, że w takim przypadku moja lepsza połowa "zmyłaby moja biedna głowa"

my już w zeszłym roku robiliśmy z małą wyprawy po 20 km ( na jej różowym giancie), więc w tym roku nastawiam się na więcej.

Uprawnienia umieszczania postów