Bardzo przyjemny, cieply kadr.
Szukaj
Zdjęcie ma w sobie coś...Kolorki jakby z kompakta nadają mu taki sielski charakter. Lewa strona kadru to przykład kompozycji tworzonej przez linie prowadzące wzrok, których autorem jest matka natura...Może warto to wykorzystać?? Podoba się![]()
d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów
Dobrze jest - wszystkie dróżki i pokos świetnie prowadzą wzrok, ładne światło, dobre kolory. A że trochę cukierkowe? Wielu z nas już tęskni do wiosny.![]()
Bardzo ciekawe miejsce,..myślę, że kadrowo nie do końca sprostałeś zadaniu. Moim zdaniem za mało tu kapliczki, panoszy się nadmiernie droga i te nieciekawie oświetlone drzewa..,do tego zgromadzone to wszystko po lewej stronie kadru. Sugeruję, pojaw się tam jeszcze raz,..to miejsce jest tego warte. Pozdrawiam.
jakos kopozycyjnie mi nie lezy,odnosze wrazenie checi pokazania wszystkiego, i drogi ładnie prowadzącej wzrok i kapliczki i pieknego wzgórza po prawej,ale jakoś to nie współgra za bardzo ze soba ,szczególnie ta prawa stona.....
Co do reszty ,color i miejscówka miodna![]()
Bardzo fajnie wyszło....tak nazwałbym to "plastycznie". Kapliczkę bym tylko lekko podprostował.
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Z minusow to lekkie przepaly wyszly na niebie po lewej. A z plusow to bardzo fajne i przyjemne zdjecie. Ladne swiatelko i kolorki.
Tak troche nie rozumiem po co tyle prawej...ja bym to tak jak teraz w kwadracik ciachal.
Kapliczka jest wtedy centralnie(byloby lepiej jakby byla troszke na prawo od srodka), i to wlasnie na nia od razu leci wzrok...aby pozniej podazyc droga wychodzaca z rogu zdjecia wlab kadru-to oczywiscie rozwazania o hipotetycznym kwadracie![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami