No niestety sprzętu ciągle brak z naprawy ,a więc porządki, kadr pod ocenę i uwagi.pozdrawiam
Szukaj
No niestety sprzętu ciągle brak z naprawy ,a więc porządki, kadr pod ocenę i uwagi.pozdrawiam
Marian uwag brak, nie wiem czy to tęsknota za wiosną sprawia, że fotka bardzo mi się podoba![]()
Jest OK, ale mnie nie jara tak na maksa, ale fakt chyba nie ma czego się czepić :P
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Mnie się podoba.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
ładnie pokazane
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
nie wiem czemu ale kojarzy mi sie to zdjęcie z czym słodkim ^^. może przez te kolory
Pozdrawiam :}
D300s
Wrobaszek.pl <-- w budowie !
Nie jestem pewien czy obróbka PS lub RAW, czy raczej HDR, ale ogólnie przyjemne w odbiorze
Natomiast trochę niepokoi mnie przygięcie kapliczki w stronę lewego górnego rogu kadru. Dystorsja poduszkowa? (Bo gdyby to miała być zbieżność, musiałbyś fotografować albo z drabinki, albo wycinać kapliczkę jako prawą stronę dużo szerszego kadru - a oba te warianty wydają się mało prawdopodobne...)
Zdjęcie ma w sobie coś...Kolorki jakby z kompakta nadają mu taki sielski charakter. Lewa strona kadru to przykład kompozycji tworzonej przez linie prowadzące wzrok, których autorem jest matka natura...Może warto to wykorzystać?? Podoba się![]()
d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów
Skontaktuj się z nami