Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Kawka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    jak dla mnie trzeba przyciąć lewą stronę, jesli nie będziesz mieć nic przeciwko to mogę przyciąć tak jak bym to widział. Lewa strona nic nie wnosi a psuje kadr. Troszkę wiecej prawej by się przydało, ale to przed strzalem trzeba było zrobić
    Popieram.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    jak dla mnie trzeba przyciąć lewą stronę, jesli nie będziesz mieć nic przeciwko to mogę przyciąć tak jak bym to widział. Lewa strona nic nie wnosi a psuje kadr. Troszkę wiecej prawej by się przydało, ale to przed strzalem trzeba było zrobić
    Szczerze mówiąc wydawało mi się za wąsko i dlatego nie przycinałem.Z prawej to się zgodzę, że mogłem przed strzałem pomyśleć . Wytłumaczę to strzałem spontanem i czasami jest za późno .

Dzięki .

P.S.
    Oczywiście ,że możesz podcinać tak jak to Ty widzisz . Jestem ciekawy

Oszczędny w słowach Awatar Dusan
    Miasto
    Thurles, Irlandia

Domyślnie

5*****

Oszczędny w słowach Awatar Dusan
    Miasto
    Thurles, Irlandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    włosy w nieładzie a w filiżance nieapetyczny zaciek
    żadne
    5*****

Domyślnie

Mi niestety też pierwsze co rzuciło się w oczy to "nieapetyczny" zaciek

Domyślnie

Ten, jak to niktorzy nazwali "nieapetyczny" zaciek, wyglada jakby tej szanownej Pani cos z nosa kapalo do filizanki. Przypraszam ale jtakie jest moje odczucie. Wyglada to przynajmniej nie apetycznie.

Domyślnie

ramka ciężka jak worek cementu...
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie Kawka

Zaciek kawki miał byc zaświadczeniem, ze to kawka a nie herbatka. Trzeba będzie stempelkiem. Ramka to rzecz gustu, a mi osobiscie pasuje

Domyślnie

Usuń ten zaciek bo czy to kawka czy herbatka nie ma wpływu na odbiór zdjęcia. Może nawet whisky z colą (mniam !) w środku być To nie jest główny element zdjęcia a psuje jego odbiór. Kilka ruchów w PS i po kłopocie Kolorystyka 1 mi się bardzo podoba i to zdjęcie lepiej mi podchodzi. Konwersja do BW niezbyt udana w moim odczuciu. Jakoś szaro i buro wyszło.

p.s. Ramka faktycznie ciężka jak się jej przyjrzeć. Można ją "odchudzić" nieco

Uploaded with ImageShack.us

Pozwoliłem sobie poprawić troszkę... Niestety słaba rozdzielczość ale i tak myślę że jest lepiej.
    Ostatnio edytowane przez copyman ; 26-03-2011 o 23:14
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów