Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ostatkiem sił

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Ostatkiem sił

Zapraszam do konstruktywnej krytyki

Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Daj jakąś wskazówkę, bo patrze, czytam te wszystkie napisy i za Chiny nie wiem kto tu kogo ostatkiem sił...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Oszczędny w słowach Awatar helopawelo
    Miasto
    Ustka -> Derby UK

Domyślnie

Mi to wygląda na zwykły, nieprzemyślany pstryk, chyba, że ja czegoś nie widzę
    D90|N18-105|N35|T90|N180|3xYN460II|RF-602|

Domyślnie

Nie chwytam przesłania, jeśli jakieś jest. Dlaczego ucięta góra otworów okiennych i drzwiowych? Dlaczego ucięte to coś w PD?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dziekuje za czas poswiecony na probe dojrzenia tego, co ja widzialem wyzwalajac migawke.
    Szkoda, ze nie jest to oczywiste na tyle, ze musze tlumaczyc.
    Otoz na zdjeciu widac jeden z niewielu malych sklepikow, w ktorych mozna kupic gazete, papierosy i drobne przekaski. Smaczku dodaje (w zasadzie to mnie sklonilo do zrobienia zdjecia) nazwa ulicy, przy ktorej miesci sie sklepik. Mi kojarzy sie ona z korporacjami i duzymi molochami, ktore wypieraja skutecznie lokalne biznesy. Dodatkiem jest tablica o normalnym funkcjonowaniu sklepu, ktora ja postrzegam jako swoisty manifest. "Nie damy sie".

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Dlaczego ucięta góra otworów okiennych i drzwiowych? Dlaczego ucięte to coś w PD?
    Lubie utrudniac sobie zycie i na spacery wychodze zazwyczaj z jedna puszka i jednym szklem. Tym razem mialem 135mm i nie bylo gdzie sie odsunac. Owszem, moge tam wrocic. Ba, przejezdzam tamtedy codziennie. Ale kadru poprawiac nie zamierzam.

Dziekuje za komentarze
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Dziekuje za czas poswiecony na probe dojrzenia tego, co ja widzialem wyzwalajac migawke.
    Szkoda, ze nie jest to oczywiste na tyle, ze musze tlumaczyc.
    Otoz na zdjeciu widac jeden z niewielu malych sklepikow, w ktorych mozna kupic gazete, papierosy i drobne przekaski. Smaczku dodaje (w zasadzie to mnie sklonilo do zrobienia zdjecia) nazwa ulicy, przy ktorej miesci sie sklepik. Mi kojarzy sie ona z korporacjami i duzymi molochami, ktore wypieraja skutecznie lokalne biznesy. Dodatkiem jest tablica o normalnym funkcjonowaniu sklepu, ktora ja postrzegam jako swoisty manifest. "Nie damy sie".

w takim razie zrobiłeś zdjęcie dokumentalne, nie może ono istnieć bez opisu.

Ale kadru poprawiac nie zamierzam.
    Ale powinieneś ponieważ zawiera elementarne błędy, które na dodatek w tym zestawieniu się nie bronią.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Dlaczego ucięta góra otworów okiennych i drzwiowych?
    Przecież na to pytanie odpowiada tytuł - autor ostatkiem sił trzymał aparat w górze i nie dał rady wyżej go unieść

Pewien nie byłem, ale tytuł w zestawieniu ze zdjęciem mnie zaintrygował i po chwili zobaczyłem to Twoimi oczami, dokładnie jak to opisałeś. Jednak wydaje mi się, że efekt byłby lepszy, jeśli ujęcie byłoby nieco szersze, bo ciaaasno jest za bardzo. Jeszcze lepiej wyglądałby ów sklep w otoczeniu właśnie korporacyjnym, choć nie wydaje mi się żeby w takim się znajdował, bo na pewno byś to pokazał
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    Przecież na to pytanie odpowiada tytuł - autor ostatkiem sił trzymał aparat w górze i nie dał rady wyżej go unieść

Pewien nie byłem, ale tytuł w zestawieniu ze zdjęciem mnie zaintrygował i po chwili zobaczyłem to Twoimi oczami, dokładnie jak to opisałeś. Jednak wydaje mi się, że efekt byłby lepszy, jeśli ujęcie byłoby nieco szersze, bo ciaaasno jest za bardzo. Jeszcze lepiej wyglądałby ów sklep w otoczeniu właśnie korporacyjnym, choć nie wydaje mi się żeby w takim się znajdował, bo na pewno byś to pokazał
    Ciesze sie, ze dalo sie to dostrzec. Szersze ujecie pewnie daloby sie zrobic ale... ujawniloby to, ze moj opis jest lekko naciagany dla wiekszego dramatyzmu powinienem byl napisac, ze sklep prowadzi Pakistanczyk z 12toma corkami ale tak nie jest

Szkoda, ze zdjecie nie obronilo sie samo. Ciesze sie jednak, ze chociaz jedna osobe zaintrygowalo. Bede probowal dalej. Niestety mieszkam w malo ciekawym miejscu.

Domyślnie

Ciesze sie, ze dalo sie to dostrzec. Szersze ujecie pewnie daloby sie zrobic ale... ujawniloby to, ze moj opis jest lekko naciagany dla wiekszego dramatyzmu powinienem byl napisac, ze sklep prowadzi Pakistanczyk z 12toma corkami ale tak nie jest

Szkoda, ze zdjecie nie obronilo sie samo. Ciesze sie jednak, ze chociaz jedna osobe zaintrygowalo. Bede probowal dalej. Niestety mieszkam w malo ciekawym miejscu.
    Masz rzut beretem do ciekawych miejsc Nie jest zle
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Uprawnienia umieszczania postów