Zapraszam do konstruktywnej krytyki
Szukaj
Zapraszam do konstruktywnej krytyki
Pursue happiness with diligence
Daj jakąś wskazówkę, bo patrze, czytam te wszystkie napisy i za Chiny nie wiem kto tu kogo ostatkiem sił...
I'm not always right, but I'm never wrong...
Mi to wygląda na zwykły, nieprzemyślany pstryk, chyba, że ja czegoś nie widzę![]()
D90|N18-105|N35|T90|N180|3xYN460II|RF-602|
Nie chwytam przesłania, jeśli jakieś jest. Dlaczego ucięta góra otworów okiennych i drzwiowych? Dlaczego ucięte to coś w PD?
A new shit has come to light...
Dziekuje za czas poswiecony na probe dojrzenia tego, co ja widzialem wyzwalajac migawke.
Szkoda, ze nie jest to oczywiste na tyle, ze musze tlumaczyc.
Otoz na zdjeciu widac jeden z niewielu malych sklepikow, w ktorych mozna kupic gazete, papierosy i drobne przekaski. Smaczku dodaje (w zasadzie to mnie sklonilo do zrobienia zdjecia) nazwa ulicy, przy ktorej miesci sie sklepik. Mi kojarzy sie ona z korporacjami i duzymi molochami, ktore wypieraja skutecznie lokalne biznesy. Dodatkiem jest tablica o normalnym funkcjonowaniu sklepu, ktora ja postrzegam jako swoisty manifest. "Nie damy sie".
Lubie utrudniac sobie zycie i na spacery wychodze zazwyczaj z jedna puszka i jednym szklem. Tym razem mialem 135mm i nie bylo gdzie sie odsunac. Owszem, moge tam wrocic. Ba, przejezdzam tamtedy codziennie. Ale kadru poprawiac nie zamierzam.
Dziekuje za komentarze
Pozdrawiam
Przecież na to pytanie odpowiada tytuł - autor ostatkiem sił trzymał aparat w górze i nie dał rady wyżej go unieść
Pewien nie byłem, ale tytuł w zestawieniu ze zdjęciem mnie zaintrygował i po chwili zobaczyłem to Twoimi oczami, dokładnie jak to opisałeś. Jednak wydaje mi się, że efekt byłby lepszy, jeśli ujęcie byłoby nieco szersze, bo ciaaasno jest za bardzo. Jeszcze lepiej wyglądałby ów sklep w otoczeniu właśnie korporacyjnym, choć nie wydaje mi się żeby w takim się znajdował, bo na pewno byś to pokazał![]()
clusca
Fufu X
Ciesze sie, ze dalo sie to dostrzec. Szersze ujecie pewnie daloby sie zrobic ale... ujawniloby to, ze moj opis jest lekko naciaganydla wiekszego dramatyzmu powinienem byl napisac, ze sklep prowadzi Pakistanczyk z 12toma corkami ale tak nie jest
Szkoda, ze zdjecie nie obronilo sie samo. Ciesze sie jednak, ze chociaz jedna osobe zaintrygowalo. Bede probowal dalej. Niestety mieszkam w malo ciekawym miejscu.
Skontaktuj się z nami