Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Cofete...

Smile

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Pawel Prus.......chmmmm http://www.fotoirlandia.com/user.php?user=pafcio czyli ten Pawel Prus to nie Ty....jezeli tak to sorka, zbieznosc nazwisk
    A nic się nie stało, przy okazji się dowiedziałem, że ktoś o takim nazwisku też pstryka. To fajnie
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Domyślnie

Przy kolorkach nic bym nie grzebała (taką wodę już widziałam - przepiękna). Jedynie mam zastrzeżenia do ostrości, mam wrażenie, że jest to zrobiony crop i to nie z najlepszej jakości zdjęcia.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

...owszem, zabrałem kilka milimetrów z góry i z dołu, z formatu 3:2 zrobiłem 16:10, boki bez zmian.
    Co do miernej jakości... ??? nie wiem, u mnie wszystko wyświetla się ok.
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    fakt ze kolory i kadr widokówkowy ale rozumię autora, na ocean i kolorystykę nie miał wpływu a kadrowo jest mz. ok, mnie się podoba
    słuchajcie - piszcie po polsku - nie "rozumię", a rozumiem i nie "mnie", a mi
    Jak po takiej polszczyźnie dziecka z 4 klasy, mam oceniać merytoryczny kontekst wypowiedzi???

Domyślnie

Z tym "mi" toś się rozminął z polszczyzną.
    A zdjęcie fajne folderkowe, ale to nie znaczy, że gorsze. Jakościowo bez zastrzeżeń.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 25-02-2011 o 01:03
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aronov Zobacz posta
    słuchajcie - piszcie po polsku - nie "rozumię", a rozumiem i nie "mnie", a mi
    Jak po takiej polszczyźnie dziecka z 4 klasy, mam oceniać merytoryczny kontekst wypowiedzi???
    Czyzby profesor Miodek zostal nikoniarzem... ?

wracajac do zdjecia to mysle ze 'turystyczne '' kolory jak najbardziej pasuja bo widac ze to ''turystyczne'' miejsce. Generalnie zdjecie MNIE sie podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aronov Zobacz posta
    słuchajcie - piszcie po polsku - [...]
    W wymienionym przez Ciebie języku zdanie rozpoczynamy z wielkiej litery.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

a widzisz kropkę po "mi" ???

Domyślnie

A jak nie ma kropki to z małej wolno zaczynać? A jak jest "?" zamiast kropki to też? Nie bądź taki sprytuś.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

- spostrzegawczy jesteś - prowadzisz cholercia 2-0 - joke

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów