Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: BW

Domyślnie BW

Trochę eksperymentowałem z "gołą" lampą... Strzelajcie, jak Wam się widzi takie "cóś"?

D700, N50/1.4 </br>
    <a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA

Domyślnie

Ostro po oczach. Coś w tym jest.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Ja na nie. Cera, szyja, nos, makijaż - może nie zawsze musi być ładnie, ale jednak wolę kiedy jest albo ładnie, albo brzydko, a nie coś, co nie wiadomo jak zakwalifikować. W tym świetle wygląda jak drag queen.

Domyślnie

Może kadr nie całkiem do mnie przemawia, ale wrażenie ogólne pozytywne. Jak mówi sam Twój nick, bardzo teatralnie wyszło.

Domyślnie

Bardzo teatralnie i ładnie. Jestem na tak - bardzo się podoba.
    Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
    D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
    D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
    Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX

Domyślnie

Może i teatralnie ale cienie na prawej połówce twarzy moim zdaniem są fatalne. Na nie.
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ja na nie. Cera, szyja, nos, makijaż - może nie zawsze musi być ładnie, ale jednak wolę kiedy jest albo ładnie, albo brzydko, a nie coś, co nie wiadomo jak zakwalifikować. W tym świetle wygląda jak drag queen.
    myśle podobnie
    może należy pozbyć się szumu

Domyślnie

Niestety ja też na " nie "
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Dzięki za konstruktywną krytykę. Chyba macie racje, że tak "surowa" obróbka przy tak ostrym, kontrastowym świetle pasuje bardziej do zdjęć bardziej charakterystycznych twarzy. Spróbowałem jeszcze w inny sposób podejść do zdjęcia...

Jak teraz? Co myślicie?
    D700, N50/1.4 </br>
    <a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA

Domyślnie

Pierwsze lepsze. Nadal się upieram
    Tutaj jest... podpis

Uprawnienia umieszczania postów