Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Letnia woda..

Domyślnie Letnia woda..

...nad brzegiem morza

Zapraszam

Pozdrawiam

Domyślnie

Jak dla mnie super.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

W fajnym momencie nacisnąłeś spust. Może wersja nieba i fali z tymi ciemnymi elementami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artfo Zobacz posta
    W fajnym momencie nacisnąłeś spust. Może wersja nieba i fali z tymi ciemnymi elementami.
    Nie za bardzo rozumiem drugą część Twojej wypowiedzi...

Domyślnie

Przepraszam wkradł się błąd.

Chodziło mi o to czy brałeś pod uwagę obcięcie góry zdjęcia, tzn. nieba i kawałka morza poniżej linii horyzontu bez tych białych fal.
    Może kwadrat?
    Obciąć tak by powstała linia od prawego, dolnego rogu poprzez konar do ciemnych elementów w oddali.
    Lub ciąć jeszcze mocniej od góry tak by został morze, konar i piasek. Można by wtedy "wzmocnić" kolor.

Domyślnie

Ciekawe zdjęcie.Dość dynamiczne .Ciekawa struktura piasku... Tylko dziwne prze ostrzenie na konarze zauważyłem ,ale to nie problem żaden

Domyślnie

Kompozycja jak najbardziej udana. Fajnie i w odpowiednim momencie zatrzymana fala .
    Dynamika na plus.
    Teraz słabsze strony zdjęcia. Myślę, że delikatniejsze ostrzenie pierwszego planu wraz pozostałością drzewca byłoby dobrym posunięciem. No i światło, już niestety zbyt ostre spowodowało, że kontrasty do najprzyjemniejszych nie należą . Jakby tak to o wschodzie zaatakować, ale wiem jak jest . Czasami się nie da i tyle .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Kompozycja jak najbardziej udana. Fajnie i w odpowiednim momencie zatrzymana fala .
    Dynamika na plus.
    Teraz słabsze strony zdjęcia. Myślę, że delikatniejsze ostrzenie pierwszego planu wraz pozostałością drzewca byłoby dobrym posunięciem. No i światło, już niestety zbyt ostre spowodowało, że kontrasty do najprzyjemniejszych nie należą . Jakby tak to o wschodzie zaatakować, ale wiem jak jest . Czasami się nie da i tyle .
    Zgadzam się iż troszkę przedobrzyłem z ostrzeniem - teraz to widzę, co do światełka, no cóż - 'wakacje' i tak byłem zadowolony, że mogłem się wybrać na chwilkę z rana porobić zdjęcia
    Dzięki za opinie

Uprawnienia umieszczania postów