Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kasia K.

Domyślnie Kasia K.

Witam, bez zbędnych wstępów przedstawiam Kasię.

P.s. Bijcie konstruktywnie.
    P.p.s. Wiem o przepalonych włosach na 2.

Domyślnie

Nr 3 jest ok.
    1 i 2 nie podchodzi mi. Jedynka głównie za przechył, który nie za bardzo tu pasuje, a dwójka za kadr, który spowodował, że klatka piersiowa modelki wydaje się duża, przerysowana.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Moim zdaniem obróbka jest fatalna. Więcej umiaru proponuję. Chodzi zarówno o jasność twarzy, jak i edycję oczu. Zdjęcia wyszły bardzo sztucznie. Modelka też nie całkiem rozluźniona. Jest sztywno, chłodno, a sposób doświetlania wydaje się pogarszać sprawę, zamiast ulepszać zdjęcia. Jedynka najbliżej kierunku, w którym bym widział tę sesję.

Domyślnie

1 by się podobała gdyby nie tak mocny przechył modelki.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Moim zdaniem obróbka jest fatalna. Więcej umiaru proponuję. Chodzi zarówno o jasność twarzy, jak i edycję oczu. Zdjęcia wyszły bardzo sztucznie. Modelka też nie całkiem rozluźniona. Jest sztywno, chłodno, a sposób doświetlania wydaje się pogarszać sprawę, zamiast ulepszać zdjęcia. Jedynka najbliżej kierunku, w którym bym widział tę sesję.
    Dzięki.

Co do oczu, to się zgodzę, bo ciągnąłem je w ps mocno, a na laptopie jednak nie widzę za dobrze.
    Za to twarzy w ogóle nie rozjaśniałem. Jest nieruszana pod względem ekspozycji w postprodukcji.

Co tego, że modelka nierozluźniona - fakt, taka dziewczyna była akurat, jakaś przestraszona. Nie poradzę.

W każdym razie - dzięki za krytykę.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolska

Domyślnie

Ładna modelka ale na 3-ce mimo wszystko ciągle wygląda jak bardzo zmarznięta.
    Szkoda bo widzę, że obiektyw ją lubi.
    D80, D40 & Grip, N18-55 AF-S, N55-200 AF-S, N50 F1.8 D AF, S17-70 F2.8-4.5 DC HSM...

Domyślnie

Mnie się zdjęcia podobaja, zwłaszcza trójki.
    Na 3b [jak i na 3] taka delikatność, subtelnośc w moim odczuciu. Bardzo ładnie
    Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
    D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
    D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
    Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX

Domyślnie

Dla mnie tylko jedynka, oczywiscie z pominięciem maniery przekrzywienia.

Domyślnie

3b zdecydowanie bardziej mi się podoba pod względem obróbki. Jest subtelniej i naturalniej. Ale dla mnie to ujęcie nie jest za szczęśliwe.

Uprawnienia umieszczania postów