Szukaj
A Wy znow.... lodki
Numer 1 bardzo ladny.
obie prace BDB mimo mojej awersji do łódekBardzo fajna tonacja na 2-ce
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Jak dla mnie zdecydowanie numer jeden lepiej się komponuje.
Kadr rzekłbym klasyka z tego miejsca. Fajnie się w głębi dzieje. To światełko muskające szczyty gór bardzo smakowicie się prezentuje. Myślę, że ciut więcej ostrości na drugoplanowe drzewka po lewej stronie nie byłoby złym rozwiązaniem.
Dwójka choruje na lekką "żółtaczkę". WB chyba trochę nietrafiony.
Mam cichą nadzieję, że i mnie kiedyś dane będzie sfocić te "Wasze" łódeczki.
świetne prace Hubercie ależ mieliście warunki, piekne swiatło i super wyszło - widać inną jakość z nowej puszki i szkła, jedynka swietna ale i dwójka bdb :
( ja jak byłem z Gregiem to tam lało, po dwóch godzinach oczekiwania w samochodzie nadal było pochmurnie )
Po pierwsze: Tych ludek powinni wam zabronic! Zakaz wstepu i takie takie. Druga sprawa to: Jedynka piekna i nie ma zadnych zastrzezen, natomiast 2 lekko za ciepla...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Nadal testuje nowy nabytek i jego ustawienia
Zapraszamy serdecznieBilety samolotowe tanie jak barszcz, jakaś prycz do spanka się znajdzie, transport jest... tylko przyjeżdzac
Zimą jest łatwiej o ciekawe światło, dlatego mysle, ze kolejny przyjazd lepiej przelozyc na ten wlasnie okres
Po ok. 2h fotografowania przybli rybacy, którzy zasiedli do łódek i popłynęli na połówCałe szczescie, ze przyszli kiedy warunki oswietleniowe juz sie "popsuly"
... tak patrze i chyba, moze deczko przegiąłem![]()
Ostatnio edytowane przez Hoobie ; 13-02-2011 o 00:11
Łeee, znowu "utki"....
Jedynka pikna Panie.
Jedynka lepszaNIedlugo tez wpadam na lodki , ktos reflektuje ?
Zdecydowanie jedynka, i to pod każdym względem.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami