Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Emilia

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Konstancin/Warszawa

Domyślnie

dla mnie na +

Domyślnie

ładnie
    Nikon D750 + N 35 f2 + 85 f1.8 G + YN 568 EX + szkła m42 + pierścienie makro

Domyślnie

Świetny portret, harmonia koloru oczu z tłem, bardzo fajne lekko pastelowe kolory. Dla mnie rewelacja!
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Zdjęcie bardzo mi się podoba. Robi na mnie wrażenie, jakby to był „głęboki” namalowany obraz. Tyle doznań emocjonalnych.
    Co do strony technicznej, to nie mając dostatecznego doświadczenia oceniłem, że pod tym względem jest świetne, i cieszy mnie, że moja opinia pokryła się z komentarzami znawców tematu.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Oj, ma to COŚ - bardzo, bardzo mi się podoba. Zdjęcie niby proste, ale przyciąga uwagę.
    ...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)

Domyślnie

A mi się... też podoba
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Jak dla mnie REEWEELAACJAA!!! Jeżeli mógłbym Cię prosić o "garść" szczegółów o obróbce na PW byłbym bardzo wdzięczny.

P.S. Siedzę, gapię się i nie mogę się napatrzyć...
    D700, N50/1.4 </br>
    <a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów