Nie rozumiem tylko, jednego - jeśli nie stać Cię ta szkła pod FX, to po jakiego wała kupujesz pełnoklatkową puchę? Lepiej kup sobie D300 do tej sigmy i będzie dobry zestaw na początek.
Szukaj
Nie rozumiem tylko, jednego - jeśli nie stać Cię ta szkła pod FX, to po jakiego wała kupujesz pełnoklatkową puchę? Lepiej kup sobie D300 do tej sigmy i będzie dobry zestaw na początek.
Nikon D300 / D90/ D70 | T 12-24 |S 24-70 f/2.8 | N 70-200 VR | 35 f/1.8 | N 50 f/1.8 D| 85 f/1.8 | SB-600 | SB-900 | Lee Filters ND |
jest to rozwiazanie zupelnie tymczasowe - dopoki nie sprzedam tej sigmy i nie kupie czegos innego![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
ale co wy go rozliczacie z tego co kupił!? po co teksty w stylu "Nie rozumiem tylko, jednego - jeśli nie stać Cię ta szkła pod FX, to po jakiego wała kupujesz pełnoklatkową puchę? Lepiej kup sobie D300 do tej sigmy i będzie dobry zestaw na początek."??
Sigma będzie działała w trybie DX i spokojnie możesz robić w 5mpx. A D700 poczeka na pełnoklatkowego zooma lub inne szkiełka. Pozdrawiam.
dziekuje thor88 - o taka wlasnie odpowiedz mi chodzilo![]()
Ech... fakt, przyznaję, że trochę mnie pamięć zawiodła do do milimetrów i nie są to tylko delikatnie przyciemnione rogi.
https://picasaweb.google.com/egoista...OK9_rOlbm-oAE#
Jak już odpisałem jednemu koledze na PW, da się z ty żyć po lekkim przycięciu, ale masz rację, nie po to kupuje się FX, żeby używać Sigmy o pseudonimie "światełko w tunelu". Na razie z braku laku to i Sigma, wykadrowana lub w trybie DX, dobra.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami