Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Zuza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    prawdziwi mężczyźni krytyki się nie boją dlatego ja napiszę, że mi się nie podoba niestety, za dużo przypadkowości
    I ja tak samoż. Gdyby jeszcze ostrość trafiła tam gdzie trzeba i światło było lepsze to OK, ale tak to nazbyt przypadkowy i nietrafiony strzał mz.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

a co jest nie tak ze swiatłem Twoim zdaniem? Że za płaskie, że nie świecone lampa ? O ostrości wiem - ale nie była tu priorytetem

Domyślnie

Ja tam jakiś staromodny jestem i tak sobie wbiłem do głowy że w portrecie to ostrość powinna być na twarzy, a nie gdzieś obok. No ale ja na artystycznej fotografii sie nie znam więc może, pewnie, być i portret z ostrością na kolanie, zamiast oczach np.
    Światła zwyczajnie brak. I nie chodzi o to że czasu zabrakło na zatrzymanie włosów, bo to akurat ratuje fotkę, ale o "płaskość" fotografii.
    Najważniejsze ze zdjęcie wzbudza dyskusję, a że nie każdemu się podoba to akurat dobrze mz.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Padłem na twarz!

Świetne.

Domyślnie

przypadkowe...
    i ostrosc i przepal ... jakos mi tym razem nie podeszlo

chyba poprostu wole inny typ fotografii
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Mnie się nawet widzi, byle nie za często.

Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

fajne bo inne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    przypadkowe...
    i ostrosc i przepal ... jakos mi tym razem nie podeszlo

chyba poprostu wole inny typ fotografii
    rzekome przepały aż tak rażą w oczy ?
    no ale skoro psuja odbiór to cos musi byc na rzeczy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    rzekome przepały aż tak rażą w oczy ?
    Jakie przepały?
    Co do przypadkowości, co to zmienia skoro dobre zdjęcie wyszło. Ciekaw jestem jak takiego fotosa można zrobić nie zdając się na przypadek.
    Między innymi dlatego nie wystawiam praktycznie w dziale foto, bo ilość osób, które zwracają uwagę tylko na aspekty techniczne zdjęcia jest zastraszająca. Tak mnie się przypomniał jeden z moich ulubionych blogów.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

tyle ze przypadkowe jest tu zasadzie ułożenie włosów i odchylenie głowy. kadr był z grubsza zaplanowany, to jak ma to wygladac też. No ale cóż - ja tam przezywać nie będę - przypadek częściowy czy 100% - mnie to obojetne

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów