świetna fotografia, nie trzeba nic tłumaczyć
Szukaj
świetna fotografia, nie trzeba nic tłumaczyć
Twarz jest ostra, nie wiem o co chodzi
Ale zdjęcie bardzo bardzo... po przemysleniu stwierdzam, że to jeden z Twoich najlepszych portretow![]()
Super
KS
Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD
Szkoda trochę ciachniętego łokcia ale i tak fajniePodoba mi się!
Fajna dynamika, włosy super wyszły.
Zdjęcie jak najbardziej na taaaaak!!! A ci co mówią o zasadach to niech sobie je w [...] wsadzą i robą swoje gnioty z zasadami. Podoba się i to jest moim zdaniem jedno z nielicznych dobrych zdjęć na forum.
Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 17-01-2011 o 19:40
Na pewno inne. Na pewno jednym się spodoba, innym nieJa jestem na tak
![]()
mnie również się podoba... widziałam już sporo tego typu fotografii - ta ma w sobie to coś, poza rozwianymi włosami![]()
Dobre, podoba się mnie, są emocje na zdjęciu, są emocje przy oglądaniu. Nic więcej nie trzeba.
Myślałem, że to z nowego nabytku bo mnie kwadrat zmylił, ale sprawdziłem exif i... na drugi raz kasuj go, jak pożyczasz aparat!
Hint: "the person who created the image"
he he he - z kwadraciaka dziś odebrałem negatywy dopiero. Obiecująco wyszły. A ta fota to zupełny odpad z sesji - miałem cyfrę do pomiaru światła jedynie a że kwadraciak ma 8fps na godzinę to się wspomogłem przy machaniu głową![]()
I włala
Jutro filmik leci do axera na skanowanko
![]()
Za to nie powinien mieć shutter laga. Ja już to zauważyłem w FM2n, jakoś łatwiej jest złapać ten właściwy moment niż w przypadku takiego D90 czy D300. D3 nie pracowałem, to nie wiem choć powinno być podobnie jak w mechanicznych puszkach.
A czasem tak bywa, że odpady też fajnie wychodzą.
Skontaktuj się z nami