Kolejne zdjęcie z jesieni. Ostatnie minuty dnia, słonko świeciło już równolegle do podłoża chowając się częściowo za horyzont. Z góry dziękuję za pozostawione słówko
Pozdrawiam.
Szukaj
Kolejne zdjęcie z jesieni. Ostatnie minuty dnia, słonko świeciło już równolegle do podłoża chowając się częściowo za horyzont. Z góry dziękuję za pozostawione słówko
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
No i ładne światło zamknąłeś w dobrym kadrze![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
dwa kroki w prawo i chyba byłoby jeszcze lepiejbo prawa strona za drzewami niepotrzebna IMHO
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Takie alejki wbrew pozorom nie są wcale łatwe do poprawnego skadrowania.
Trzeba by było tam być, aby należycie ocenić czy można w tą czy w tamtą. Przeważnie istnieją przeróżne przeszkadzajki, które wcale sprawy nie ułatwiają.
Dla mnie to sympatyczny kadr z bardzo fajnym światłem i kolorami.
Podoba mi sie kadr a kolorystycznie jeszcze fajniej. Zamiast w dwoch krokow w prawo to moze lepiej w lewo? Wowczas byla by tajemnica za lekkim zakretem. Zapuscic jakas muzyczke relaksacyjna do tego i klimacik ciekawy. Prawie jakbym szedl ta droga.
Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.
Bardzo ładny kadr i ładne delikatne światło.Pozdrawiam
Podoba się - spokojny kadr z miękkim światłem, choć ja też by przesunął się trochę w prawo i gdyby można to dłuższą ogniskową.
Zastanawiałem się przez dłuższą chwilę co napisać. Światło ładne ale mnie nie zachwycił ten kadr wydaje mi się raczej przeciętny.
Ładnie ci zaświeciło, przyjemny obrazek.
Co do kadru, to można gdybać czy w lewo, czy w prawo, mnie podoba się tak
jak jest, światełko bardzo ładne.
Pozdro. Wojtek
Skontaktuj się z nami