Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie karta gwarancyjna sigma

Czy ktoś z was mógłby podesłać mi albo zamieścić skan karty gwarancyjnej dla obiektywów Sigma? Sam regulamin. Będę ubiegał się o wymianę na nowy egzemplarz a nie mam jak doczytać bo obiektyw mam w serwisie

Domyślnie

Jutro mogę Ci zrobić zdjęcie karty.

BTW
    Wymieniałem kiedyś w serwisie Sigmy szkło na nowe, bo nie mogli mi poprawnie skalibrować z puszką.
    Jakby co możemy jutro pogadać przez tel. Opowiem Ci jak to u mnie wyglądało.

Domyślnie

noooooo booo ja mam to samo.

3 wizyty już minęły, nie odpowiedzieli na moje oświadczenie o wymianę obiektywu, na które powinni odpisać w 14 dni i teraz kolejny krok przede mną aby to zakończyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    noooooo booo ja mam to samo.

3 wizyty już minęły, nie odpowiedzieli na moje oświadczenie o wymianę obiektywu, na które powinni odpisać w 14 dni i teraz kolejny krok przede mną aby to zakończyć.
    Ja miałem więcej szczęścia, u mnie po dwóch wysyłkach (i nieudanych kalibracjach) szef serwisu przyznał mi rację, że nadal nie jest OK i zaproponował mi wymianę szkła. Rzeczywiście nowe szkło otrzymałem.
    Zmykam zaraz spać, jak chcesz to na priv Ci wyślę nr tel do mnie i jutro Ci powiem w szczegółach jak to wyglądało.

Domyślnie

pamietaj, ze tam jest wymiana na "sprzęt wolny od wad" - nie na NOWY
    Nikon

Uprawnienia umieszczania postów