Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Basia

Domyślnie Basia

Witam, więc i ja odważę się przedstawić 2 zdjęcia pod ocenę. Proszę o cenne wskazówki na przyszłość.

Domyślnie

W 1. ucialbym 1mm z dolu :]
    Don't take life too seriously... You'll never escape it alive, anyway.

Blog

Domyślnie

Kolor zdecydowanie bardziej ciekawy niż czerń i biel, bo tak naprawdę na drugim zdjeciu mamy same niezbyt ciekawe szarości. Pierwsze zdjecie za to urzeka czerwienią na bransoletce i ślicznym różem skóry.

Domyślnie

no fakt, że detale stylizacji coś wyciągają, ale ja mam wrażenie, że zdjęcia położone są gdzieś pomiędzy glamour i portretem klasycznym i właśnie to "gdzieś pomiędzy" nie broni tych prac, a szkoda
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

2 bardziej mi pasuje. Kurcze, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale na 1 kolor twarzy modelki odbiega dość mocno od reszty . Wiem że makijaż itp , ale jakoś mi to trochę wadzi. Na 2 tego nie widać i odbiór zdjęcia zdecydowanie lepszy.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

1- dziwne ułożenie rąk
    2- co wnosi prawa strona?
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Dzięki za odwiedziny i pozostawione komentarze

Cytat Zamieszczone przez DonArturo Zobacz posta
    2- co wnosi prawa strona?
    zdaje sie że mam dziwną skłonność do takiego kadrowania "bo oczy w mocnym punkcie"
    radziłbyś w przypadku tego kadru kwadrat?

Domyślnie

nuda...zbyt nachalne światło...na jedynce spinka aż się prosi aby się jej pozbyć
    dwójka lepsza

Uprawnienia umieszczania postów