Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Crossowo

Domyślnie Crossowo

Witam, mam starego laptopa i cudów nie wymagam, ale jak zabrałem się za ćwiczenia z crossem to nie bardzo potrafię dobrać odpowiednie właściwości. Zdjęcie przerzucałem już kilka razy na ipada i tam trochę lepiej z kolorkami niż na prawie 5 letnim laptopie. Możecie coś podpowiedzieć pomóc?
    Ostatnio edytowane przez szymonvader ; 07-01-2011 o 00:50
    Zbędny

Domyślnie

A co konkretnie chciałbyś wiedzieć?

Domyślnie

czy taka wersja moze być? czy masz inna wizję. Może sam coś podrzucisz?
    Zbędny

Domyślnie

Zapodaj RAWa to popróbuję.

Domyślnie

Po przeprowadzeniu testów stwierdzam, ze ja bym tego nie crossował. No może minimalnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KlausG Zobacz posta
    Po przeprowadzeniu testów stwierdzam, ze ja bym tego nie crossował. No może minimalnie.
    Moim zdaniem kolorystycznie dobrze jest i nie trza psuć. Ewentualnie, jakby się uprzeć, można spróbować jeszcze ustawić WB kroplomierzem na białej bluzeczce lub białkach oczu i zobaczyć jak to wyjdzie.

Domyślnie

Bo to zdjecie akurat się nie bardzo nadaje do "crosowania" - jedyne kolory jakie tu są to skóra i lampki w tle, a o widoczną zmianę koloru w tym "efekcie" chodzi. Zmiana kolorów lampek nic nie da bo kto to zauważy, z kolei skóra też nie za fajnie bedzie wyglądać. Ergo, nie każdy efekt do nie każdej foty - nic na siłę wszystko młotkiem
    Völkchlor

Uprawnienia umieszczania postów