Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: na uboczu...

Domyślnie na uboczu...

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Proste , czytelne , fajne.
    D90 , N18-105 , V58 1.4 , N50/1.8 AF, SB700 , miłość do przyrody.

Domyślnie

Fajne lubie takie portrety , ale zaraz napisza brakuje prawej
    mi to nie przeszkadza bo sam takie pstrykam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kewlas Zobacz posta
    Proste , czytelne , fajne.
    Zgodze sie. Widzialbym troszke szerzej z prawej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paablitos Zobacz posta
    Widzialbym troszke szerzej z prawej.

Domyślnie

ja niestety jestem na nie, jest zbyt ciasno, motyw bardzo skromny, a budynki w tle nie bardzo pomagają tej fotografii, na plus obróbka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ja niestety jestem na nie, jest zbyt ciasno, motyw bardzo skromny, a budynki w tle nie bardzo pomagają tej fotografii, na plus obróbka
    Tak to jest jak od ponad 1,5 miesiąca nie mogę się ruszyć, trochę zmian w życiu służbowym, a i słonka nie było. Zajrzałem do mojej szufladki, zdaję sobie sprawę, że większości za wąsko, ale zdecydowałem się pokazać, gdyż nie wiem czemu ale lubię to zdjęcie zwłaszcza za sprawą właśnie tych domków w oddali. Wrócę tam jeszcze i popróbuję. Dzięki za komentarze wszystkim.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Ciachnij centymetr góry i bedzie szerzej. Dla mnie ok.

Domyślnie

Zdjęcie może nie porywa, ale na pocieszenie dodam, że taka lekka przerwa w foceniu często okazuje się bardzo zbawienna .
    Człowiek jakoś tak bardziej "świeżo" patrzy na pewniki i prawidła, a produkt finalny okazuje się całkiem treściwy .

Uprawnienia umieszczania postów