Piękne zdjęcia!! Gratulacje!! Pozdrawiam.
P.S. To była jednodniowa sesja?
Szukaj
Piękne zdjęcia!! Gratulacje!! Pozdrawiam.
P.S. To była jednodniowa sesja?
Nikon System
Ogólnie napiszę, że bardzo ładnie - szkoda tu się rozdrabniać. Szczególnie, że zdjęcia już malutkie i tak.
świetna profesjonalna robota, świetny klimat... cóż ja amator mógłbym więcej napisać![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Zdjecia mi sie bardzo podobaja. Sa dopracowane pod wzgledem stylizacji, oswietlenia, nastroju.
Mam pytanie do autorki (choc poniekad juz padlo zdanie na ten temat) o przygotowanie, pomysl na zdjecia i przekaz.
Czy te zdjecia sa dokumentacja pracy stylistow, czy sa wykonane na zamowienie projektanta, czy byla jakas mysl przewodnia przed
planowaniem zdjec i czy zdjecia cos maja wyrazac?
Poziom zdjec jest wysoki, wiec zadaje pytania adekwatne do tego poziomu.
Hej,
Dzieki za opinie![]()
@ foto-oko: sesja miala na celu pokazanie pracy makijazystow, fryzjera i moja (jako fotograf i stylista) - mysle przewodnia - mialo byc barkowo, nostalgicznie...Chodzilo tez o pokazanie tzw sesji edytorialowej i zdjec ktore moglyby byc uzyte do katalou projektanta/stylisty.
A jesli jest ktos ciekawy co i jak to prezbieglo, video: http://www.youtube.com/watch?v=aATrjoG6PJw
Jestem pod wrażeniem, Zazwyczaj nie lubię modowej fotografii ale tutaj wszystko jest jak powinno być, oświetlenie, obróbka, stylizacja...
Swietne. Wszystkie bez wyjatku!!!
Cała galeria niesamowita. kadry, światło, obróbka. Wszystko takie delikatna i piękne.Gratuluję!
tylko NIKON
Podoba mi się ta delikatna różowa obróbka jak i same zdjęcia. Również gratuluję bardzo dobrej sesji
Skontaktuj się z nami