Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Edito 2010

Domyślnie

Piękne zdjęcia!! Gratulacje!! Pozdrawiam.
    P.S. To była jednodniowa sesja?
    Nikon System

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fumio Zobacz posta
    Piękne zdjęcia!! Gratulacje!! Pozdrawiam.
    P.S. To była jednodniowa sesja?
    Jednodniowka

Domyślnie

Ogólnie napiszę, że bardzo ładnie - szkoda tu się rozdrabniać. Szczególnie, że zdjęcia już malutkie i tak.

Domyślnie

świetna profesjonalna robota, świetny klimat... cóż ja amator mógłbym więcej napisać
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Zdjecia mi sie bardzo podobaja. Sa dopracowane pod wzgledem stylizacji, oswietlenia, nastroju.

Mam pytanie do autorki (choc poniekad juz padlo zdanie na ten temat) o przygotowanie, pomysl na zdjecia i przekaz.
    Czy te zdjecia sa dokumentacja pracy stylistow, czy sa wykonane na zamowienie projektanta, czy byla jakas mysl przewodnia przed
    planowaniem zdjec i czy zdjecia cos maja wyrazac?

Poziom zdjec jest wysoki, wiec zadaje pytania adekwatne do tego poziomu.

Domyślnie

Hej,

Dzieki za opinie

@ foto-oko: sesja miala na celu pokazanie pracy makijazystow, fryzjera i moja (jako fotograf i stylista) - mysle przewodnia - mialo byc barkowo, nostalgicznie...Chodzilo tez o pokazanie tzw sesji edytorialowej i zdjec ktore moglyby byc uzyte do katalou projektanta/stylisty.

A jesli jest ktos ciekawy co i jak to prezbieglo, video: http://www.youtube.com/watch?v=aATrjoG6PJw

Domyślnie

Jestem pod wrażeniem, Zazwyczaj nie lubię modowej fotografii ale tutaj wszystko jest jak powinno być, oświetlenie, obróbka, stylizacja...

Domyślnie

Cała galeria niesamowita. kadry, światło, obróbka. Wszystko takie delikatna i piękne.Gratuluję!
    tylko NIKON

Domyślnie

Podoba mi się ta delikatna różowa obróbka jak i same zdjęcia. Również gratuluję bardzo dobrej sesji

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów