Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Edito 2010

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    moze takie,że w odbiorze dobrej i ciekawej fotografii nie potrzeba się czepiać szczególików ??
    Acha przesłanie takie żeby się nie czepiać, dobre Ja tylko grzecznie zapytałem o konkretne rzeczy, które rzucają mi się w oczy i nie widzę uzasadnienia ale widzę, że sama autorka tylko się uśmiecha.
    red light, dark room...

Domyślnie

Nie robie zdjec reporterskich wiec w tym co robie bedzie trudno dopatrzec sie jakiegos przeslania...To sa zdjecia "modowe"...ale czy ja naprawde musze to precyzowac?

Seria powstala z mysla pokazania pracy makijazystow, fryzjera...no i moja wizje ze tak powiem, mody czy tego stylu. Fajnie pokazac suknie?
    Tak po prostu

A co do jasnych cer (bo to chyba o to chodzi), to akurat w tej sesji, takigo klimatu szukalam...ale to chya tak samo jak z kolorami i gustami...prawda?
    Ostatnio edytowane przez aboutalithium ; 03-01-2011 o 00:15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aboutalithium Zobacz posta
    Nie robie zdjec reporterskich wiec w tym co robie bedzie trudno dopatrzec sie jakiegos przeslania...To sa zdjecia "modowe"...ale czy ja naprawde musze to precyzowac?

Seria powstala z mysla pokazania pracy makijazystow, fryzjera...no i moja wizje ze tak powiem, mody czy tego stylu. Fajnie pokazac suknie?
    Tak po prostu

A co do jasnych cer (bo to chyba o to chodzi), to akurat w tej sesji, takigo klimatu szukalam...ale to chya tak samo jak z kolorami i gustami...prawda?
    Ale ja nie wiem o jakich Ty zdjęciach piszesz i niepotrzebnie się tłumaczysz. Ja odnoszę się tylko do tego jednego zdjęcia, które zamieściłaś bo link nie działa. Ale nie musisz mi już odpowiadać na moje wątpliwości.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aboutalithium Zobacz posta
    Dzieki
    Hmm, niektorym osobom niedziala strona - moze tak jest bo strona zostala robiona na najnowsze (aktualizacje) przegladarki ? Na czym jestescie IE czy lis?
    Pod najnowszym IE nie działa wogóle, pod FF strona się rozjeżdża ale przynajmniej można pooglądać galerie. Musisz porozmawiać poważnie z odpowiedzialnym za stronę bo się słabo postarał. No i nie ma czegoś takiego, że robi się tylko pod IE albo FF czy Safari. Strona ma działać na każdej przeglądarce wtedy jest profi tak jak Twoje zdjecia Iwonko.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

a mi pod ff wszystko dziala ok
    a zdjecia bardzo fajne
    tylko jako cykl zostalbym przy samym kolorze (bez cz/b)

Domyślnie

Strona działa poprawnie na wszystkich możliwych przeglądarkach... na mac-u

Pozdrawiam

Domyślnie

MAŁE! Fantastyczne zdjęcia, niesamowita stylizacja
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Mi również na Lisie działa ok

Kapitalna, świetna praca. Każde w moim przekonaniu jest inne i niepowtarzalne.
    Gratuluje ogólnie całego portfolio, bo szczękę nadal zbieram z podłogi.

Domyślnie

Ok, wiec nie wiem gdzie problem...

Dzieki wszystkim za odwiedziny

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów