Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Plaża

Domyślnie Plaża

Stare zdjęcie na koniec starego roku, a w nowym roku wszystkim życzę udanych kadrów.

Domyślnie

Fajnie sobie przypomnieć jak wygląda taka pogoda Zdjęcia mz należy do udanych.
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Bardzo przyjemne dla oka to Twoje stare zdjęcie. Nawet w nowym roku nie wahaj się ich wystawiać więcej

wszystkiego dobrego
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Domyślnie

Kadr mi się podoba. Jeżeli "wysepka" ma w rzeczywistości taki kolor (nie byłam, nie potrafię zweryfikować), to nie mam żadnych zastrzeżeń do tego zdjęcia poza nierównym horyzontem - leci w prawo.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Kadr mi się podoba. Jeżeli "wysepka" ma w rzeczywistości taki kolor (nie byłam, nie potrafię zweryfikować), to nie mam żadnych zastrzeżeń do tego zdjęcia poza nierównym horyzontem - leci w prawo.
    a moim zdaniem nic nie leci... Plaża schodzi w morze ,więc pochył naturalny.... Podoba się ...Chociaż preferuje inne pory dnia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    a moim zdaniem nic nie leci... Plaża schodzi w morze ,więc pochył naturalny....
    Zgadzam się z Jaro, przyjemny widoczek ale o wschodzie/zachodzie mogłoby być jeszcze ciekawiej
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Człowiekowi się lepiej robi,jak ogląda takie zdjęcie .Kolory dobre zrobiłeś.

Domyślnie

Dzięki za opinie.
    Co do pory zdjęcia to przedpołudniowa, niedługo po świcie. Podczas świtania klify są w niezbyt ciekawych smolistych cieniach.

Domyślnie

filmowo, dobre na tapetę
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

ładna ta plaża

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów