Szukaj
Hej, fajne ujęcia. HK jest trudno fotografować, bo albo są same wieżowce i nie wiadomo co złapać, albo dalszy plan jest we mgle (szczególnie wieczorem). Robiłeś jakieś fotki poza wyspą (np. świątynie albo targi przy Nathan Road ?).
Pozdrowienia, Zbyszek
PS.: Pozwoliłem sobie zapaskudzić ten wątek kilkoma moimi fotkami. Nie są to dzieła sztuki, bo jedyne co miałem, to małpkę Canona, niemniej co Hongkong to Hongkong![]()
zdecydowanie 3 i 4 z naciskiem na 31 tez bardzo ladna, podoba mi sie ta zielen, od razu zdradza co to za miasto. Nie bylem tam co prawda ale widzialem kupe zdjec z HK i wlasnie takie "gorki" byly na wiekszosci
Co do 2 to mam mieszane uczucia. Drugi plan mi nie lezy.
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Ładne zdjęcia. Mogę się przyczepić jedynie do pierwszego, że delikatnie (naprawdę nieznacznie) leci na prawo oraz do czwórki, gdzie przeszkadza mi LDR. Fotki Zbigniewa też mi się podobają. Małpki Canona zawsze ładnie kolorują fotki![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
jak dla mnie to 3 i 4
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
3 i 4 świetneJedynka też fajna, ale te budynki troche lecą w prawo...
Ile to się człowiek nauczyFaktycznie ta jedynka leci trochę na prawo! Dzięki.
Zbigniew: więcej moich zdjęć z HK na www.molasy.com pod odnośnikiem "Chiny".
Matmol przejzalem wiekszosc zdiec z Twojego linku i musze powiedziec ze naprawde swietne, szczegolnie te z Chin.
Dodam jeszcze ze super napisany blog.
W życiu piękne są tylko chwile.......
Mz. 3 najlepsza.
Strona www. interesująca.![]()
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Skontaktuj się z nami