Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie APTEL - akumulatory

Czy kupował kto niefirmowy EN-EL3, czy nawet aku do innego aparaciku w sklepie Aptel (Allegro). Miałem już ochotę kliknąć, ale stwierdziłem duży rozrzut w ocenach dotyczących jakości, terminowości i w ogóle uczciwości (choć rzadko kiedy dotyczyło to akurat osprzętu foto).
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Kupowałem u nich i na szczęście wszystko było ok.
    Negatywy jednak stanowią zbyt duży udział i póki co to wolę poszukać u kogoś innego.
    Pozdrawiam Arek
    7D|G12|Nikkormat FT3|N70-210/4|N50/2|N28/3,5|C100/2,8|Metz 58AF2|C17-40/4L||C70-200/4L|+reszta

Domyślnie

TO ja polecam FOTO TIP na allegro. Sprawdzony sprzedawca, na pewno da sie znalesc taniej ale tutaj przynajmniej jest pewnosc ze to co kupimy bedzie dobrej jakosci.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling
    TO ja polecam FOTO TIP na allegro. Sprawdzony sprzedawca, na pewno da sie znalesc taniej ale tutaj przynajmniej jest pewnosc ze to co kupimy bedzie dobrej jakosci.
    Dołanczam do tego co napisał Gamling kupiłam u nich dwa akumulatory jest trochę drożej jak u innych ale mogę potwierdzić akumulatory nie odbiegaja jakością i pojemnością od firmowych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling
    Zgadza się, w pełni popieram Gamlinga.
    Pozdrawiam Arek
    7D|G12|Nikkormat FT3|N70-210/4|N50/2|N28/3,5|C100/2,8|Metz 58AF2|C17-40/4L||C70-200/4L|+reszta

Domyślnie

Poprosze o opinie uzytkownikow na temat poszczegolnych modeli akumulatorow w formie:
    Model - Producent - Ocena

Dorzuce je do faqu, na tej samej zasadzie co karty pamieci. Jesli jest juz jakas opinia to prosze jej nie powielac, chyba ze sie nie zgadzacie. W miare dopisywania bede dodawal je w tej wypowiedzi - sprawdzajcie co juz jest.
    c2h5oh
    |Bessa Voigtländer|Zenit 11|Kiev 4m|D70|T28-75|SB800|055PROB
    http://www.lisiewski.info | http://modna.pl | http://giery.eu

Domyślnie

Wiec tak na mim nie ma nazwy producenta model (For Nikon ENEL3 Li-ion 7.4V 1400mAh)
    moja ocena tego akumulatora Bardzo dobra z plusem

Domyślnie

ja kupowalem w Aptelu, tez obawialem sie negatywow, ale wszystko przebieglo ok, akumulatorek w pudelku, gwarancja, paragon, szybka wysylka... w sumie tak jak powinno byc, takze ja polecam...
    d70kit sb600 70-300g 105macro

fiorel
    Gość

Domyślnie

ja Aptela zdecydowanie odradzam - namówiłem kolegę na tani zamiennik i mu go popzez moje konto zakupiłem. niestety nie jest dobrze spasowany i żeby naładować trzeba czymś docisnąć. a warunki reklamacji fatalne.

Domyślnie

Ja jestem z APTEL-a zadowolony - błyskawiczna przesyłka, towar pierwsza klasa.
    Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów