Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Celebrytki by [ Hanibal ]

witam ponownie

ostatnio miałem rpzyjemnosc fotografowac REd CARPET w glengariff ( Irlandia )

kilka celebrytek.

1.
    Maureen O'Hara

Maureen O'Hara (urodzona jako Maureen FitzSimons 17 sierpnia 1920 w Ranelagh, hrabstwo Dublin, Irlandia) jest irlandzką aktorką filmową i piosenkarką.
    Jej rodzicami byli Charles Stewart Parnell FitzSimons (katolik) i Marguerita Lilburn (protestantka). Urodziła się w Ranelagh (hrabstwo Dublin) w Irlandii niedługo przed jej podziałem. Słynna rudowłosa piękność znana z ról gwałtownych i namiętnych bohaterek z bardzo praktycznym nastawieniem do życia. Często pracowała z reżyserem Johnem Fordem i wieloletnim przyjacielem Johnem Wayne’em. Karierę artystyczną rozpoczęła w wieku 18 lat, występując w filmie My Irish Molly. Łącznie, w latach 1938-2000, zagrała role w 62 filmach fabularnych i 1 dokumencie. W 2004 nagrodzona za całokształt działalności aktorskiej (Irish Film & Television Awards).
    Jej ojciec był współwłaścicielem irlandzkiego klubu piłkarskiego Shamrock Rovers.

2.

3. Patrick Bergin
    Patrick Connolly Bergin (ur. 4 lutego 1951 r. w Dublinie) - irlandzki aktor filmowy. Najbardziej znany z roli psychopatycznego męża Julii Roberts w filmie Sypiając z wrogiem oraz przywódcy terrorystów irlandzkich w Czasie patriotów.
    Jest synem członka senatu Irlandii. Żonaty z Paulą Frazier, mają jedno dziecko.
    Wykonywana przez niego piosenka The Knacker weszła do "Top 10" w Irlandii.

4. Emma O'Dricoll

Emma Louise O'Driscoll[1] (born 23 March 1982 in Limerick, Ireland[2]) is a former Irish pop star, turned children's television presenter and reality television personality. She rose to fame in the 2001–2002 RTÉ One television series Popstars,

5. Alison Canavan ( Irish Top model ) and Clare Kambamettu rose ot Tralee 2010

www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Wszystkie się jakoś bronią ale 1 zwaliłeś na maksa.
    Moim zdaniem błysk na tym kominku i paskudny cień są nieakceptowalne.
    Ktoś już w poprzednim poście pisał i ja się z tym zgadzam, w zastanym radzisz sobie wyśmienicie ale ze świeceniem masz problemy.
    Mimo wszytko miło się ogląda.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

duron ale ja tam nie blyskalem na tym zdjeciu ani ciut ciut
    to jest swiatlo z oswietlenia kamery TV
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

ta pierwsza pani ma 90 lat ? nie widać więc dobre zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    duron ale ja tam nie blyskalem na tym zdjeciu ani ciut ciut
    to jest swiatlo z oswietlenia kamery TV
    A no to sorki. Kiepsko to wygląda. Trzeba było chociaż pozbyć się cienia z tyłu. No ale ok, trudno.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez durom Zobacz posta
    A no to sorki. Kiepsko to wygląda. Trzeba było chociaż pozbyć się cienia z tyłu. No ale ok, trudno.
    A jak miaem to zrobic?

Domyślnie

Mnie się nie pytaj. Nie zajmuję się fotografią profesjonalnie i się nie znam. Oceniam jedynie to co widzę i to mi przeszkadza.
    Ewidentnie ta pani ma błysk w oczach, jest za bardzo rozświetlona i ten paskudny cień kojarzy mi się z pstrykiem z kompakta.
    Sorki że tak punktuję ale taki mam odbiór tego zdjęcia.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez durom Zobacz posta

Mnie się nie pytaj. Nie zajmuję się fotografią profesjonalnie i się nie znam. Oceniam jedynie to co widzę i to mi przeszkadza.
    weic dlatego wlasnie stwiersziles ze tam jest flash...
    swiatlo jest jakie jest zdjecie zrobione podczas wywaidu kamera byla po mojej lewej i tam wlasnie stala lampa bylo oswietlenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    A jak miaem to zrobic?
    no normalnie - ładnie pania wyciąc w szopie i umiejscowic na tle zachodzacego słońca lub pejzazu z wodospadem. hehehe

ech - te niektóre porady sa naprawde mocne. Usuwanie cienia w reportazu..

Domyślnie

Poza dobrą stroną techniczną, niestety do mnie nie trafia, dokumentalnie, przypadkowe strzały bez emocji.
    pozdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów