Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Punkt bieli

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Mnie się Twój "Punkt bieli" skojarzył z balansem bieli, więc nie mając własnego materiału postanowiłem troszkę pogrzebać w wyżej wymienionym. Troszkę również rozjaśniłem, troszkę przyciemniłem i... Co o tym sądzisz Wojtku?
    Sądzę, Andrzeju, że się troszkę napracowałeś.
    I wiem, że nie zrobiłeś tego zlośliwie, jak niektórym się zdarzało. Za to Ci dziękuję.
    Ale moje subiektywne odczucie mówi - chirurgicznie, klinicznie i po aptekarsku wyciąłeś z dołu to, co nadawało temu zdjęciu klimat, który mi się spodobał i skłonił do publikacji...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Sądzę, Andrzeju, że się troszkę napracowałeś.
    I wiem, że nie zrobiłeś tego zlośliwie, jak niektórym się zdarzało. Za to Ci dziękuję.
    Ale moje subiektywne odczucie mówi - chirurgicznie, klinicznie i po aptekarsku wyciąłeś z dołu to, co nadawało temu zdjęciu klimat, który mi się spodobał i skłonił do publikacji...
    Zaręczam, że moje "napracowanie" trwało dosłownie kilka, góra 10 minut. Jakoś ten śnieg wydał mi się zbyt nienaturalnie bury, ciemny... W/g mego subiektywnego odczucia klimatu nie zabrałem (co więcej, dodałem trochę Twojej ulubionej winietki), a przynajmniej starałem się go nie zabrać.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

No w końcu jeeesteś Wojtas.Witaj w krajobrazie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Mnie się Twój "Punkt bieli" skojarzył z balansem bieli, więc nie mając własnego materiału postanowiłem troszkę pogrzebać w wyżej wymienionym. Troszkę również rozjaśniłem, troszkę przyciemniłem i... Co o tym sądzisz Wojtku?
    W tym przypadku wersja Nikonozaura wydaje się "bardziej poprawna" ale pewnie niezgodna z Twoim zamysłem. Przyznaję się bez bicia, że Twoja wersja podobała mi się ale ta "poprawna" wygrała.
    Czy to ta sławna Grobla?
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danz1ger Zobacz posta
    W tym przypadku wersja Nikonozaura wydaje się "bardziej poprawna" ale pewnie niezgodna z Twoim zamysłem. Przyznaję się bez bicia, że Twoja wersja podobała mi się ale ta "poprawna" wygrała.
    Czy to ta sławna Grobla?

Nie, to nie sławna Grobla, to zupełnie żadna grobla, zwykła polna droga odchodząca w bok od asfaltowej...
    Chyba ze dwa podobne ujęcia już tu wrzucałem.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Aaaa,jak od asfaltowej to co innego.
    A new shit has come to light...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów