Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Punkt bieli

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    No proszę jaki czyścioszek.A kto Ci mówił coś o artyźmie?Blik jest i tyle,od autora zależy czy go zostawi bo lubi ,czy nie.
    ...
    Mówię tu o "artyźmie" na wszelki wypadek, coby uciąc mozliwe dyskusje nad jego transcendentalnym pochodzeniem.
    A co do lubienia/zostawienia...Moim zdaniem nie ma to nic do rzeczy.
    Blik jest do d... i juz. psuje te zdjecie.

Leonardo da Vinci lubił papierosy. Ale nie namalował Mony Lisy z giewontem w ustach, nieprawdaż ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Aha, blik zdecydowanie nie jest przejawem wyższego artyzmu, tylko niechlujstwa.
    Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    tutaj autor chyba przesadził i efekt jest taki,że zdjęcie wygląda na brudne(a raczej śnieg).
    Blik jest do d... i juz. psuje te zdjecie.

Leonardo da Vinci lubił papierosy. Ale nie namalował Mony Lisy z giewontem w ustach, nieprawdaż ?
    Pozostając w epoce Renesansu: najwyraźniej niechlujem jestem i nic, co niechlujne nie jest mi obce.

Poza tym giewontów jeszcze wtedy nie było, a nawet sportów pakowanych po 10. Za to bliki chyba były...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Bardzo podoba mi się to zdjęcie,a szczególnie faktura i kolor nieba.Mogłoby być minimalnie wyżej kadrowane tak aby wierzchołki gałęzi miały parę milimetrów luzu od krawędzi zdjęcia.Do wystemplowania cień w prawym dolnym rogu zdjęcia no i ten nieszczęsny blik też by się przydało jakoś usunąć.

Domyślnie

Co ma piernik...?
    A new shit has come to light...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

A mnie się bardzo podoba to zdjęcie. Przywołuje skojarzenia z jednym z utworów Cave'a "The Carny", i wcale nie ukrywam, że bardzo lubię ten kawałek. A tak dokładnie, to ta sceneria, tyle że gdzieś tak 2 miesiące wcześniej, deszczowa, brudna i wyjątkowo błotna jesień, i właśnie pośród tego wszystkiego zdąża gdzieś, nie wiadomo gdzie, ta szaleńczo-obłąkana cyrkowa trupa z piosenki Cave'a. A tu i teraz śnieg prawie zatarł ślady tamtego niesamowitego pochodu, ale ci co widzieli zdarzenie nie zapomną, tyle że teraz są już trochę spokojniejsi...
    A co?!

Bardzo podoba mi się to zdjęcie, bo działa mi na wyobraźnię, a bardzo wiele innych (nawet tych bez blików) po prostu nie działa

Pozdrawiam
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Kapitalnie Ci słońce wyszło. Ma niesamowity kształt.

Czuć zimę, ładnie skrzy się gdzieniegdzie śnieg.

Może troszke rozjaśniłbym dół, ale niekoniecznie

Podoba mi się to zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Pozostając w epoce Renesansu: najwyraźniej niechlujem jestem i nic, co niechlujne nie jest mi obce.

Poza tym giewontów jeszcze wtedy nie było, a nawet sportów pakowanych po 10. Za to bliki chyba były...
    Gwoli ścisłości: to powiedzenie stworzył chyba Terencjusz... w starożytności. :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Gwoli ścisłości: to powiedzenie stworzył chyba Terencjusz... w starożytności. :P
    Bez wątpienia, Terencjusz... szczególnie gwoli o niechlujstwie.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Mnie się Twój "Punkt bieli" skojarzył z balansem bieli, więc nie mając własnego materiału postanowiłem troszkę pogrzebać w wyżej wymienionym. Troszkę również rozjaśniłem, troszkę przyciemniłem i... Co o tym sądzisz Wojtku?
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów