Close

Strona 6 z 72 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 720

Wątek: Cena LPG

Domyślnie

Juz kiedyś rozmawialiśmy tutaj na ten temat ... i co z tego ? kto ma jeździć to jeździ i tak.
    I będzie jeździł nawet jak paliwo będzie nie wiem po 7 zł. A pogadać i pomarudzić sobie zawsze można.
    Tego nam nikt nie zabroni.
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Bo rafinerie i inni wiedzą że nic im nie możemy zrobić. Co, zastrajkujemy i przez tydzień czy dwa nie będziemy tankować?
    Już to widzę. Będą się tylko z nas śmiać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Bo rafinerie i inni wiedzą że nic im nie możemy zrobić. Co, zastrajkujemy i przez tydzień czy dwa nie będziemy tankować?
    Już to widzę. Będą się tylko z nas śmiać.
    heheh i później przylecą i tak wszyscy ... i wezmą "do pełna"
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez onia Zobacz posta
    Juz kiedyś rozmawialiśmy tutaj na ten temat ... i co z tego ? kto ma jeździć to jeździ i tak.
    I będzie jeździł nawet jak paliwo będzie nie wiem po 7 zł. A pogadać i pomarudzić sobie zawsze można.
    Tego nam nikt nie zabroni.
    Co raz więcej ludzi rezygnuje z jazdy swoim samochodem. Widzę codziennie ile samochodów zostaje rano na parkingach, a jeszcze jakiś czas temu rano prawie wszystkie znikały.
    Ludzie na stacjach benzynowych tankują za 30 PLN.

Domyślnie

Ja powoli dorastam do komunikacji zbiorowej. Gdzie mogę chodzę piechotą, a jak czeka mnie objazd po Warszawie to staram się jak najwięcej spraw skumulować jednego dnia i jak tylko się da komunikacją. Bilet dobowy kosztuje 9zł. Gdyby nie to, że 2-3 razy w miesiącu muszę dojechać gdzieś dalej to w ogóle bym się zastanawiał nad sensem posiadania samochodu innym niż przyjemność z jazdy.

Domyślnie

Paliwa drożeją a ekoterroryści się cieszą...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kisio Zobacz posta
    Ja powoli dorastam do komunikacji zbiorowej. Gdzie mogę chodzę piechotą, a jak czeka mnie objazd po Warszawie to staram się jak najwięcej spraw skumulować jednego dnia i jak tylko się da komunikacją. Bilet dobowy kosztuje 9zł. Gdyby nie to, że 2-3 razy w miesiącu muszę dojechać gdzieś dalej to w ogóle bym się zastanawiał nad sensem posiadania samochodu innym niż przyjemność z jazdy.
    Również przerzuciłem się komunikację. Gdyby nie las i działka, to pozbyłbym się auta. Na wyjazd wakacyjny opłaca się wziąć auto z wypożyczalni, a jak coś ważnego to wsiąść w taksówkę, w zamian za utrzymanie samochodu i koszt jego zakupu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez co4en Zobacz posta
    Ja jestem za wyrownaniem cen paliw. Skonczy sie wrescie to dziadostwo!
    Jawohl !!! , nie róbcie polityki - budujcie stadiony

Domyślnie

Pewnie jeszcze bardziej okroją Formułę 1, bo te kilkanaście bolidów szalejących na torze kilkanaście razy w roku zabija Matkę Ziemię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Jawohl !!! , nie róbcie polityki - budujcie stadiony
    Oczywista. Portugalia do dzisiaj nie może się podnieść po organizacji EURO i właśnie burzy stadiony.

Strona 6 z 72 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów