Wlasciwie to zapomnialem wypowiedziec sie o dwojce. Tutaj bardzo podoba mi sie kolorystyka kamieni, ale to standard u Sebastiana z tymi kamieniami - zawsze fajnie wychodza![]()
Szukaj
Wlasciwie to zapomnialem wypowiedziec sie o dwojce. Tutaj bardzo podoba mi sie kolorystyka kamieni, ale to standard u Sebastiana z tymi kamieniami - zawsze fajnie wychodza![]()
Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.
Jedynkę widziałem już na okładce polskiego wydania Digital Cameraale tam nie ma mewek
na dwójce kamolce wyszły super
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Ooo, nie wiedzialem, Ze Digital Camera ma swoj odpowiednik w polskiej wersji. Tez mam ten numer ale w wersji angielskiej. Ciekawi mnie czy sie roznia te dwie wersje![]()
Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.
Jedynka wspaniała. Co do Twoich rozterek moralnych... No cóż, nie jesteś jedyny w tej profesji...
Na dwójce bardzo ciekawy dół, ale rozmyte memłaniem bojki już mi się mniej widzą. Kadr lekko chyli się w prawo.
LED ZEPPELIN
Polski adres czasopismawww.digitalcamerapolska.pl
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
He, he, i znowu widzę ze jak masz "pod górkę" przy robieniu zdjęc, to efekt jest zawsze cacy. A i opis niebalnany też się pojawia. No cacy jest. Chociaż wolę Twoje dynamiczniejsze prace... No ale tym razem okolicznosci nie były aż tak dramatyczne![]()
Dla mnie zdecydowanie jedynka, oczywiście numer dwa też ciekawa, niemniej to już zupełnie inna fotografia.
Również mi się wydawało że podobną fotografie widziałem na okładce pewnego magazynu![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Wiec tak moi kochani... do DC Polska pisalem niejednokrotnie ale, oni sa zaciemnieni i zastraszeni niejednokrotnie prze DC UK! (Nie ujmujac pismu w UK bo sa najlepsi na rynku!)
Parokrotnie wysylalem mejla do nich ale TOTALNA ignorancja! Nie wierze juz w nic! To mial byc moj bunt w stosunku do fotografii ktora wykonuje, ktora tak cenie, ktora kocham! Krajobraz jest moja muza, uwielbiam wstawac rano, uwielbiam fotografowac ranio... tak jak kazdy z nas... i wiem, (TAK, ja wiem, ze jestem dobry! Tak wiem, ze stac mnie na wiecej!) Tak wiem, ze polska ignoruje wiekszosc naszych dobrych fotografow! Ktory z was wie, ze KULTEN (Marcin) zdobyl 4-te miejsce w Photographer of the Year w United Kingdom? I co... jest ignorowany w Polsce! Dlaczego? Nie pisze tego, ze jest on moim bardzo dobrym kolega i ze mnie nauczyl mnie bardzo duzo ale DLACZEGO jest niezauwazalny i dlaczego ludzie go nie doceniaja... czy to polska mentalnosc?
Wszyscy pisza tylko, ze widzieli na okladce DC... Ludzie starac sie! Pytac dowiadywac...
Mialem skasowac wiadomosc po napisaniu, ze jest niepoprawnie napisana ale mam to gdzies... niech to bedzie swoisty sposob buntu!
Karzdu komentarz czytam tu i kazdy komentarz przyjmuje do wiadomosci... i cenie sobie UWAGI TECHNICZNE!
Pozdrawiam
Sebastianito!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Sebastianie, jedynka znana, obfotografowana na wszystkie możliwe sposoby, nic zaskakującego, klasyka, którą chyba każdy fotograf z twoich rejonów posiada, lub chciałby mieć, jest ok i tyle.
Natomiast dwójka, kolory fajne, kadr przyjemny, tylko ten chaos na wodzie budzi mój niepokój, nie jestem przekonany co do tego, sądzę, że lepiej by się prezentowało bez tego bałaganu (boje czy co to tam jest).![]()
Jedynka taka klasycznie pomemlana...podoba sie.....
Dwa jest dla mnie kolorki kadr wszystko pasuje.......motam sie nad wystemplowaniem tych boi, ale nie koniecznie![]()
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami